reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Witam :)
Ja polówkowe z usg 3d/4d mam 4 stycznia, moj gin wypisal mi skierowanie, wiec nic nie place, u nas połówkowe od 18-24 tyg robią, ja akurat bede w skonczonym 23, wiec u mnie to ostatni dzwonek, a w grudniu brak finansow na NFZ :/

Ostatnia edycja:
przypomnialyście mi że muszę iść odebrać wyniki z prenatalnych i od razu zapisać się na te połówkowe :-) jutro jeszcze idę krew zbadac na tsh, a w poniedziałek do endokrynologa, zobaczymy jak teraz się ma moja tarczyca, a właściwie połówka:-D

Hej :) Ja też na połówkowe idę dopiero 7 stycznia, bo wcześniej w grudniu mam normalna wizytę, i będzie to koniec 23 tygodnia, ale moja gin mówi, że lepiej iść zbadać w tym tygodniu niż za wcześnie... :)

Hej laseczki :-)

Ja dzis po wizycie, Bobik rośnie, nie wiem ile ma bo ciężko było zmierzyc, ale na 18tc ma odpowiednią długość (wg OM jestem w 18t1d, ale kazano mi brać pod uwagę wiek wg 1 USG czyli 17t1d) Nie dostałam fotki i nawet nie widziałam dzidziusia...ale wszystko jest dobrze co mnie bardzo cieszy:-)

I oczywiście nie pokazał kim jest!!!! odwrócony pleckami, wstydliwy-uparty! :eek: Szkoda bo sie nastawiłam, że dziś już się dowiem co za płeć we mnie pływa a tu muszę czekać na połówkowe.

Można dopisac do tabelki kolejne terminy wizyt:

USG połówkowe mam 17.12
Kolejna wizyta z USG u mego ginekologa 19.12

A ja już wróciłam do domku wybadali mnie wzdłuż i wszerz i już jest ok. Mam odpoczywać i nie dźwigać. Na USG dzidzia dała popis akrobacji odbijała się nóżkami i stawała na głowie:) ma 12 cm i jest wszystko w porządku :)
Ja mam wizytę teraz 9.12 i jak będzie sie dało to będzie teraz połówkowe a jak nie to między świętami a nowym rokiem:)

Gratuluje wam pozytywnych wieści z wizyt:)

reklama
struss no to trafila Ci sie mala wstydnisia albo wstydnis :-D Najwazniejsze, ze wszystko jest dobrze :) Ja mam polowkowe dwa dni po Tobie :tak:

szkola rowniez gratuluje udanej wizyty;-)

Do góry