Magda190487
Fanka BB :)
Pysia_ super fotka
swietnie, ze wszystko w porzadku 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 588289Zatem i ja się pochwalę swoją wizytą. Abstrahując od tego, że USG prenatalne trwało 2h (!!) bo Maleństwo nie chciało się pokazać, cały czas leżała na boku. Kość nosowa jest - i to 2mm. Przezierność karku ok, serce w porządku. Cztery razy kładłam się do badania, za każdym razem dziecię było źle ułożone do badania. Lekarz kazał mi pochodzić po schodach, następnie jadłam czekoladę, żeby pobudzić Uparciuch. Udało się dopiero za czwartym razem.
W załączeniu pierwsze foto Poli, bo jak się okazało to będzie dziewczęcie na 80% :-)
Zobacz załącznik 588304
Wszystko superpierwszy raz słyszałam bicie serduszka - niesamowite uczucie
jestem szczęśliwa i spokojna![]()
Może wytnij z tego zdjęcia swoje imię i nazwisko ;-)no to moja fasolinka:
Zatem i ja się pochwalę swoją wizytą.
Witam :* Wczoraj miałam wizytę. Wszytko dobrze, tyłozgięcięcie sie prostuję. Serduszko mocno biję i jestem mega zadowolona. malenstwo ma 36,8 mm.