reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Madziulek20 mi wyszło dziś na USG, że jest 12 t 6 d i termin porodu na 6 maja. Jednak lekarz powiedział, ze najważniejszy jest termin z OM jeżeli jest regularna albo z pierwszego USG - włąśnie z takiego do 10 tygodnia ciąży.
Martuska507 ja mam termin wizyty za miesiąc, czyli pod koniec listopada, ale umówię się pewnie około tygodnia przed wizyty, bo nie zawsze może zostać z córką.

reklama
Aha zapomniałam dopisać coś co mnie trochę zdenerwowało..

Lekarz stwierdził, że mam mało wód płodowych..i teraz mam stresa.

Chyba jutro mojemu lekarzowi nie powiem, że byłam na USG i może niech też mi zrobi...

Fiu, fiu... na dobry początek tygodnia, same dobre wieści.
Dziękuję i proszę o więcej :-)

karmelowa masz rację, trzeba to skonsultować z innym. A póki co nie denerwuj się!

Gratuluje dziewczyny, ale zdjęć mam absolutny niedosyt! ;) Zazdraszczam, że zaglądałyscie do brzusia, ale czas rzeczywiście szybko płynie i zaraz każda na polowkowym będzie :)
Karmelowa no nie wiem, lepiej się przyznaj, że byłaś, bo tak dzień po dniu robić usg to dla dzidziusia nie dobrze. Będzie dobrze, zobaczysz!

reklama
Gratuluję udanych wizyt:) i trzymam kciuki za kolejne:)) zdjęcia wklejajcie dziewuszki bo je uwielbiam:))
Karmelowa zdecydowanie bym poszla na kolejne niezależne USG. Miałam w pierwszej ciąży mało wód, ale było ok do samego końca. Pij duzo wody:)

Ja mam wizytę jutro. Trochę się boję;( ale cóż, musi być dobrze przecież....

Do góry