reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Ja tez dzisiaj po wizycie. Powiedziałam o swoich ostatnich dolegliwościach, złym samopoczuciu...niestety takie uroki ciąży i będzie coraz gorzej :-p Zbadał mnie dowcipnie i jest ok Na plusie mam już prawie 13 kg :szok: ale tylko 2 kg w ciągu miesiąca więc mały sukces. Położna pocieszyła że pod koniec mało już się tyje :) Mój plan to więcej chodzić i może zacznę ćwiczyć...tylko jak się zmobilizować?
Za 2 tygodnie wizyta i zdecydujemy czy położę się na oddziale, mam nadzieję że jakoś mi przejdzie...

To ja sie pochwale wizyta.Morfo w normie,z posiewu nic nie wyszlo,glukoza po obciazeniu tez ksiazkowa,brak plamienia i szyjka sie nie skraca :)
Z mniej optymistycznych wiadomosci to niestety niedoczynnosc tarczycy.Jod nie pomogl.Teraz dostalam euthyrox 50.Zobaczymy co bedzie dalej.

Dziewczyny za dwie godziny mam byc u lekarza w sprawie tych moim pechowych wynikow badan. Prosze trzymajcie kciuki, zeby bylo dobrze. Jesli tylko znacie kogos komu wyszla III gr cytologii lub mial LSIL- nieprawidlowe komorki to piszcie, bo sie stresuje caly czas.

reklama
Do góry