reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdrowie maluszków

reklama
Trochę zasikaną to nawet mój M chciał ubierać po wieczornej kąpieli Tymka. No by tylko trochę zasikana...:dry: Kazałam mu ubrać po jego kąpieli używane bokserki. Zrezygnował. Założył świeżą pieluszkę :-D.

Ja myslalam ze moja tesciowa tylko taka nadgorliwa:) Dla niej pielucha jest na godzine moze, a jak zwrocilam pare razy uwage to zmieniala szybko jak mnie nie bylo i za kazdym razem mowila ze wieeeeelka bomba:eek:
My po wizycie u lekarza, studenci byli i caly wywiad i badanie bardzo dokladne. Pluca na szczescie czyste, gardlo tragicznie zawalone ale bez zapalenia, na razie bez lekow. Do spania nie klasc na plasko i obserwowac. A mala sie smieje, bawi sie, ladnie je i pije, wyglada ok, tylko spanie gorsze. A i zwazyli to wyszlo 10,4kg :eek:

Ola i Maksiu po zapaleniu gardła :(( czyli szaleństwa ciąg dalszy. Jeden rzyga drugi się drze albo na opak :eek: Ola na antybiotyku, Maks przez 3 dni nie i potem zobaczymy:wściekła/y:

karolina, kurde armagedon, zdrowiejcie!

LaRemi, przodowniczka:-)

Ja już mam konsultacje hematologa za sobą, ah ta teściowa i Ula ma super wyniki. Moja mama zmienia pieluchy w sam raz, jest kupa od razy, z sikaniem to tak co 4 h średnio. Noc cała o jednej od 19 do 8.

reklama
No jest co nosic, ale i tulic tez:D
A lekarka powiedziala, ze grubaski czesciej maja charczenie i kaszle. GRUBASKI!:eek:;)
A oskrzela lekko podejrzane sie lekarce wydaly, ale nie ma zapalenia, w sumie to olivii tak rzezi w gardle, ze lekarka nie byla pewna czy to wogole w oskrzelach cos. Dala nam wskazowki na co zwracac uwagi i w razie co zaraz z powrotem do niej. Oby nie.
Karolina zdrowka dla dzieciaczkow. Biedna Ola nie dosc ze to zabkowanie takie bolesne to jeszcze zapalenie gardla:( niech ta wiosna juz przychodzi i zarazy ida w ....

Ostatnia edycja:
Do góry