reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Masakra!!!!!!!ja bym też na jego miejscu ryczała non stop. Osiwiejesz kobieto. Ale śliczny jest ;-) Taki Twój
zebyś wiedziała ze płacze.. tak mi go żal.. ciągle się drapie szczypie... trze...na głowce miejsca nie ma wolnego więc smaruje mu całą główke!
tym starszym ciągle powtarzałam : nie drapać się!! mąż nawet wziął 3dni wolne bo ja ciągle z Brunem moja mama i mąż reszta...
tym starszym ciągle powtarzałam : nie drapać się!! mąż nawet wziął 3dni wolne bo ja ciągle z Brunem moja mama i mąż reszta...
kakakarolina
psikasz octaniseptem?
aAsi, nadal macie te potówki bo u nas jakby więcej
na karku i plecach, a na ją teraz lekko ubieram, w domu jest w samych bodach z krótkim rękawem, a i podałam dziś jogurt łukty i wyszły czerwone plamy na nogach, nie rozumiem po maśle jej nic nie jest. Spróbuje jeszcze raz wieczorem, bo na razie nie spała jeszcze nic, spacer był w porze drzemki, a że nie śpi w wózku NIGDY to drzemka przepadła, zaraz z nią oszaleje, jęczy, płacze, trze oczy ale spać nie pójdzie

Dziewczyny których dzieci maiły lub mają potówki, coś robiłyście, robicie z tym? jak np. piszą w tym artykule: Potówki u niemowlaka - co na potówki - www.mamazone.pl.
Może nie będę na razie kąpać w olejku bo wiadomo dodatkowo zatyka pory, tylko w krochmalu?
Może nie będę na razie kąpać w olejku bo wiadomo dodatkowo zatyka pory, tylko w krochmalu?
reklama
kakakarolina
hmm my nigdy nie mieliśmy ale czuję że nie robiłabym nic. Skoro to reakcja skóry na ciepło to bym ją wietrzyła i tyle no i wykąpałabym w nadmanganianie potasu albo rivanolu
a teraz przeczytałam artykuł i wyszło że mam niezłą intuicję ;-)
Asia kąp tylko w krochmalu
a co ubierasz na dwór?
dziś była normalna letnia pogoda. Ola właśnie chodzi po ogródku w bodziaku,leginsach 3/4 i bez skarpetek na razie potówek nie ma
a teraz przeczytałam artykuł i wyszło że mam niezłą intuicję ;-)
Asia kąp tylko w krochmalu
a co ubierasz na dwór?
dziś była normalna letnia pogoda. Ola właśnie chodzi po ogródku w bodziaku,leginsach 3/4 i bez skarpetek na razie potówek nie ma

Podziel się: