reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
Gratuluje udanych wizyt! fotki piękne:)
Ja kolejna wizyta 22 marca . Usg mam robione za każdym razem . A wizyty praktycznie co 3 tygodnie...ale to chyba dla tego ze na początku musiałabym częściej oglądana ze względu na plamienia i zagrożoną ciąże a teraz mam zakażenie dróg moczowych i muszę mocz kontrolować często i z wynikami do gina...
Mąż zawsze ze mną jeździ ale nie wchodzi do gabinetu...chciał iść na pierwsze genetyczne ale akurat omówiona byłam w godzinach jego pracy wiec nie poszedł....no ale następnym razem to chyba się skusi:-)

A wy jak często chodzicie ? raz na miesiąc?

Wiec tak jak pisałam na ogólnym będziemy mieli chłopca:). Nasz synus całą wizytę kleczal na kolanach jakby pokutę odrabial:):). Ogólnie wszystko w porządku. Idzie wszystko dokladnie tak jak wg terminu z OM. Maluch waży już 129 g i mierzy prawie 10 cm ( długość od czubkaglowy do pupy-bez nóżek). A oto fotki:

Aha i następną wizytę mam dopiero 15 kwietnia i będzie to już Usg polowkowe.

Załączniki

• IMAG0497.jpg
    IMAG0497.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 86
  • IMAG0498.jpg
    IMAG0498.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 87
gosheek super zdjęcie na kolankach :):) :-D

a mój mąż właśnie stwierdził że u jego dziecka lekarz już będzie w stanie poznać płeć już w 11tygodniu i 4 dniu :) normalnie cud ;) i nie da się przekonać że brak szans :-D:-D

gosheek gratuluję faceta! :-) Muszę przejść jakiś szybki kurs rozpoznawania na zdjęciach co jest co bo marnie mi to wychodzi :nerd:

monia ja nie wiem dlaczego ale wydaje mi się że 13 tydzień to jeszcze tak 100% pewności nie daje, ja bym bardziej nastawiała się na poznanie płci w 15-16 tyg.

ale może padnie słowo... "możliwe że to..."

no tak tak ;) tak to duża szansa :) ale ja bym chyba wolała wiedzieć tak już na min. 90 % :):) stąd mój wcześniejszy post że dużej pewności to nie ma jeszcze w tak wczesnej ciąży - chociaż fachowcem to ja nie jestem więc nie wiem ;P

reklama
ale może padnie słowo... "możliwe że to..."

U mnie na genetycznym (13t0d) padło magiczne "są duże szanse na chłopca", a już tydzień później dzyndzelka ni ma i wszystko wygląda na muszelkę :tak:Więc lepiej w tak wczesnym tygodniu nie nastawiać się na zbyt wiele. Ja liczę na potwierdzenie na następnej wizycie- to będzie koniec 18tc :tak:

gosheek super foty- siurek jak ta lala :-D

Do góry