reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
Gratuluję udanych wizyt i pięknych zdjęć!
Ja zazwyczaj na tych zdjęciach neiwiele mogę rozpoznać, ale u Ciebie Gosheek prawie popłakałam się ze śmiechu, szykuje Ci się pokorny dzieciaczek, albo ksiądz ;)

Ja mam wizyty co 3 tygodnie i chodze na nie sama. Tam w wiekszosci rozmawia sie o mnie. Ginek pyta o wyproznienia, opowiada o roznych szczegolach, jakie się dzieją w ciele kobiety. Ja mysle, ze moj maz nie potrzebuje tej widzy do szczescia :-)
Ale na usg zawsze razem chodzimy i w gabinecie tez jestesmy razem, przy dopochwowym tym bardziej. Wtedy czuje sie bardziej pod kontrola, ze maz czuwa, gdy inni wkladaja mi pewne przdmioty, wiecie o co chodzi :-) a ja mam dopochwowe za kazdym razem i miec bede, bo sprawdzaja dlugosc szyjki.

Trzymam kciuki za kolejne wizyty i kolejne dobre wiesci!

Ja mam wizyty co 3 tygodnie i chodze na nie sama. Tam w wiekszosci rozmawia sie o mnie. Ginek pyta o wyproznienia, opowiada o roznych szczegolach, jakie się dzieją w ciele kobiety. Ja mysle, ze moj maz nie potrzebuje tej widzy do szczescia :-)

Ja dla sprostowania dodam, że mężulek zawsze ze mną jeździ ale nigdy nie wchodził do gabinetu. czeka grzecznie w poczekalni :). jutro będzie pierwszy raz jak wejdzie... i zobaczy Bąbla.

gosheek no powiem Ci kochana że dzidziuś super przystajniak !
Zdjęcia rewelacja i pindolek widoczny pięknie!!!

Trzymam dalej kciuki za kolejne wizyty !
JA DOPIERO 19 :szok: Padne chyba do tego czasu! Cały tydzień !

gratuluje udanych wizyt, ślicznych fotek i juz nawet informacji o płci :-):-):-):-)
Ja mam jutro i genetyka i gina to prosze trzymac kciuki:tak:

reklama
lori my jak zwykle razem... jutro :)

mika gratuluję i bardzo się cieszę , że jest ok! super wiadomość, wiem jak się cieszysz :)

Do góry