reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Judyś-super zdjęcia:-)

Za Monie i Lori kciuki zaciśnięte
Galaxia- a ja którą masz wizytę tego 25?Ja na 17.30 chyba jajo zniosę do tego czasu.Jestem i tak do tyłu ja dopiero przezierność robię, gdzie tam odkrywanie co między nóżkami

reklama
Galaxia-mój specjalnie wolne bierze :-) Przeważnie chodzimy w soboty ale teraz gin woli poniedziałek.Niby 3 dni później ale ma to w badaniu znaczenie.

gratuluję udanych wizyt!

Oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze.

Ja chodzę sama, no ale przy 3cim dzidziolku to chyba nic nadzwyczajnego;-) Może na połówkowe mój B się wybierze, no i rodzić będziemy razem.

jestem :-D:-D:-D

wszystko ok, dzidzia zdrowa !!! :):) termin zgodny z OM więc muszę zmienić suwaczek to już 12 tydzień i 6 dzień :) jestem bardzo szczęśliwa :) płeć jak to powiedział chłopiec, procentowość tak jak wróżenie z fusów :) ale ja tam czuję że za jakiś czas się potwierdzi !!! :) jestem mega szczęśliwa lalala :)

mama2009-super że wizyta tak Cię uskrzydliła:-) Zostawiłaś mnie nieco z tyłu teraz.
annaoj-ja też mojego obowiązkowo zabieram na porodówkę chociaż na pewno będzie trzeba zaangażować kogoś do opieki nad Amelią a to nie zawsze może się udać.

Ja też chodzę sama na badania i do lekarza - mąż mnie tylko podwozi i zajmuje się Adaśkiem w tym czasie :-)
Chciałam na badanie w 12tc i połówkowe wziąć go z sobą, ale możliwe było tylko w godzinach jego pracy, więc się specjalnie nie zwalniał.
Dziś mam wizytę - ciekawe czy zobaczę maluszka :-)

reklama
ja pisze bo mam maly problemik... weslog om 6.12.2012 jestem w 13-14 tyg. 3 dni temu bylam na usg ktore pokazuje 8 tydz... to moj pierwszy taki przypadek w poprzednich ciazach wszystko sie zgadzalo. co radzicie?

Do góry