Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Za Monie i Lori kciuki zaciśnięte Galaxia- a ja którą masz wizytę tego 25?Ja na 17.30 chyba jajo zniosę do tego czasu.Jestem i tak do tyłu ja dopiero przezierność robię, gdzie tam odkrywanie co między nóżkami
wszystko ok, dzidzia zdrowa !!! termin zgodny z OM więc muszę zmienić suwaczek to już 12 tydzień i 6 dzień jestem bardzo szczęśliwa płeć jak to powiedział chłopiec, procentowość tak jak wróżenie z fusów ale ja tam czuję że za jakiś czas się potwierdzi !!! jestem mega szczęśliwa lalala
mama2009-super że wizyta tak Cię uskrzydliła:-) Zostawiłaś mnie nieco z tyłu teraz. annaoj-ja też mojego obowiązkowo zabieram na porodówkę chociaż na pewno będzie trzeba zaangażować kogoś do opieki nad Amelią a to nie zawsze może się udać.
Ja też chodzę sama na badania i do lekarza - mąż mnie tylko podwozi i zajmuje się Adaśkiem w tym czasie :-)
Chciałam na badanie w 12tc i połówkowe wziąć go z sobą, ale możliwe było tylko w godzinach jego pracy, więc się specjalnie nie zwalniał.
Dziś mam wizytę - ciekawe czy zobaczę maluszka :-)
ja pisze bo mam maly problemik... weslog om 6.12.2012 jestem w 13-14 tyg. 3 dni temu bylam na usg ktore pokazuje 8 tydz... to moj pierwszy taki przypadek w poprzednich ciazach wszystko sie zgadzalo. co radzicie?