reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
Dziewczyny które przechodziły tę kolkę nerkową pomóżcie proszę. Już od trzech dni prawie nie śpie w nocy, biorę nospę i buscopan i nic ;/;/ jak długo to trwa? ja już nie mam siły, ból przechodzi z boku do pachwin i na nogi...
W jaki sposób Wy sobie pomagałyście? Pomaga mi jeszcze termofor ale boję się go zbyt często i długo używać a te ataki są kilkudziesięcio minutowe... ;/

Jestem po wizycie, synuś zdrowy, serduszko, nereczki, kręgosłup, rączki itp... wszystko jest ok :) tak mówił lekarz... ja niestety nic nie widziałam .... ale zaraz o tym na wątku ogólnym :) Młody jest starszy i to sporo niż wg. miesiączki :) rozwija się ekspresowo :]

Mama2009
Gratuluję udanej wizyty :-)

nadiaa

Mnie jakiś czas temu nerki łapały głównie w nocy, oczywiście to samo brałam nospę oprócz tego piłam minimum 2,5 l wody dziennie i tabletki Femisept URO( gin mi je polecił bo w badaniach z moczy wyszło ,że coś tam nerki szwankują). U mnie się na razie uspokoiło.

My również po wizycie serducho w porządku, tylko lekarz musiał się trochę namęczyć bo mała strasznie się wierciła tym razem :-D

reklama
nadia ja tez mam aktualnie kolke , ale odpukac jakos daje rade.
ja kolke nerkowa mialam tez w pierwszej ciazy. U mnie bol trwal 10 dni bez przerwy. Byl tak silny ze wymiotowalam z bolu. Lezalam z tego powodu 2 tyg w szpitalu. Pidawali mi pelno kroplowek. Chcieli pomagac pyralgina ale jestem uczulona i w zamian dostawalam paracetamol. Poza tym nospe. Niestety nic wiecej nie da sie z cholerstwem zrobic. Pij duzo wody. Mi tez zalecili pic taka wode lecznicza JAN. Kupuje ja w Auchan.
A tak poza tym wszystkim gratuluje udanych wizyt
monia mam nadzieje ze badania serduszka Wiktorii beda coraz lepsze.

Ostatnia edycja:
Do góry