Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ameba - super ! ... zdjęcie buzinki cudne ... widac że mu tam dobrze
e-de - mi sie wydaje że na pierwszym zdjęciu jest wypięta dupina, siusiak i jajcora widoczne ... ostatni raz taki widok mialam ponad 5 lat temu więc mogę się mylić :-)
aaa i to zdjęcie ameby utwierdziło mnie w przekonaniu że będę się kłóciła o te ostatnie usg już kij ze zdjęciami ale tego że nic nie widziałam nie daruje
mama oczywiście nie podaruj !!!!
Ja to się stało że nic nie widziałaś???
Ja tak sobie myśle o wadze Oliwiera , w środe ważył 645gr(24tc) czy to nie za dużo ...? mam nadzieje że nie będzie bobo gigantem !!!
ILE WAŻYŁY WASZE MALUSZKI NA OSTATNIM USG I KTÓRY TO BYŁ TC ?
Lori masz racje pierwsze zdjęcie to dupinka z jajcorami
Waży 420g, więc chyba ok. koniec 22 tygodnia, Misia zawsze w pomiarach była około tydzień do przodu synek mniejszy o tydzień ale się nie martwię póki wszystko wychodzi ok., najwyżej mniejszy się urodzi. Do zapłodnienia później dojść nie mogło :-)
Mama ja bym też nie podarowała.
Galaxia mi lekarz na każdej wizycie na chwilę przełącza na 3D
Love mi ostatnio przy piciu zrobiło się słabo i teraz już panikuję a zrobię dopiero za jakieś 2-3 tygodnie.