reklama
K@ti@
Fanka BB :)
Dziewczyny kciuki mocno zacisniete bo wybiła 15 więc zaczynaja sie wizyty. Mam nadzieje, ze same dobre wieści sie tu niedługo pojawia 
ja dzis nieprzytomna bo do 2 w nocy szukałam info na temat nieregularnych kształtów pecherzykow
Moj 2 tyg temu był piękny okrągły a teraz dzidzia w takim jakby rogaliku..sama nie wiem co mam myśleć bo moj gin totalnie na to uwagi nie zwrócił ja dopiero dostrzeglam jak oglądam USG innych fasolek
przewertowalam wątki dziewczyn z porodami na wcześniejsze miesiące i widziałam ze niektóre tak miały także a ter jest wszystko ok. Wariuje juz chyba!!!!! Pomocy!!!!
ja dzis nieprzytomna bo do 2 w nocy szukałam info na temat nieregularnych kształtów pecherzykow
Katia - lorelain tak chyba miala coś mi świta, na początku taki rogal a potem się unormowało, na tym wątku są jej zdjęcia usg- poszperaj, nie martw się !!!!
Katia idziemy łeb, w łeb ja tez mam termin na 15.09 tylko coś suwaczek mi tu oszukuje.
Katia idziemy łeb, w łeb ja tez mam termin na 15.09 tylko coś suwaczek mi tu oszukuje.
Ostatnia edycja:
mama2009
Melduje się;-)Z dzidziołem wszystko ok, serduszko bije, "wzrost" - 0,49 w porywach do 0,53 cm:-)
super
-Lorelain-
Dziewczynki nie miałam jak Wam w ciagu dnia napisać ale teraz nadrabiam: moja dzidzia ma pięknie bijace serduszko 138/min-normalnie jak usłyszałam to nie mogłam uwierzyć,ze to Moj Maly Cudnadrobila tez troszkę tygodniowe tyly (2 tyg temu na USG był tylko maly pecherzyk i lekarz mówił, ze ciaza młodsza niż to mówi termin z OM) i dzisiaj ma cały centymetr długości
wiek ciazy więc wychodzi na skonczony 7 tydzien
Poza tym dostałam kartę ciazy i juz jakoś tak poczułam sie jak w tym magicznym 12 tygnawet nie przejelam sie anemia, która nie wiem skąd sie przyplatala jak nigdy z tym problemów nie miałam..
sprobuje zaraz wkleic fotki ale nie obiecuje, ze sie uda![]()
bardzo sie ciesze i gratuluje ślicznie bijącego serduszka
Cześć dziewczyny, wczoraj byłam na usg czyli albo 4t7d albo równo 5t (bo dziś mi się wyświetla 5t1d) i mam wewnątrzmaciczny (lekarz powiedział, że jak na tak wczesną ciążę to już bardzo dobrze) ale płaski pęcherzyk jak Lorelain (pierwsze usg). Nie widać w nim jeszcze zarodka (ale to chyba kwestia aparatu usg) - lekarz co prawda jakoś szczególnie mnie nie straszył i nie był jakiś strasznie zaniepokojony, ale wiecie przyszła mama pierwszego dziecka ma zchizy. Cieszą mnie wasze posty, że wszystko okazało się że jest ok, ale potrzebuję wsparcia bo się stresuje. Dostałam luteinę 2x2 i czekam. Za tydzień mam się znowu zgłosić na oglądanie fasolki. Mam przeczucie (???) też tak macie (?) że wszystko z dzidzią jest ok, ale nie zmienia to faktu stresu.
luteina naprawi pęcherzyk

Jadźka, Love - mamy podobny termin :-) ja mam wizyte 13.02. Jakoś to zleci ;-)
love baby:)
Gratuluje dziewczynki zdrowych i silnych fasolek !!! Bardzo sie ciesze
Lori ja tez mam wizyte 13.02 na 12.00
to będzie "NASZ" dzień....
Lori ja tez mam wizyte 13.02 na 12.00

-Lorelain-
a u ciebie to juz bedzie badanie genetyczne?
reklama
-Lorelain-
nawet nie wiedziłam że w 10 tc już takie coś widać :-)