Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Madajka oczywiście że polecam byłam 2 tyg temu . Wrażenia nie zapomniane !!! Jak się pięknie ustawi to może całą buzinke zobaczysz
Tak dla przykładu mój synuś
dziekuje Love super fotki!!!! bylam i super wszytsko ale mam pecha bo mlody dzis byl ulozony miednicowo i do tego mam lozysko na przedniej scianie wiec juz mi lekarz powiedzial ze 3d mi sie nie oplaca narazie moze kolo 30 tygodnia :-)i tu mamy zdjecie Aleksandra z paluszkiem w buzi....
Pięknie nam to wszystko idzie . Oby tak dalej i szczęśliwie do września dziewczyny. Moja mała córeczka też już ma ponad 700 g, wierci się i kopie. Ułożona jest głową do góry ale jeszcze ma czas na zmianę.
Co do płci to mój gin nie mówi nigdy wcześniej niż po 30-tym tygodniu, twierdzi, że wcześniej łatwo się pomylić. Tak miałam z synkiem. Teraz co innego. Wiem od 12 tygodnia, że mam dziewusię. Badania genetyczne potwierdziły to tylko. A one się nie mylą.;-)
Sis - mi w genomie dali na piśmie że dziewczynka, to mam nadzieje że się nie pomylili. Pierwsze słyszę żeby lekarz z płcią czekał do 30 tc. To przecież by klientki potracił bo żadna by nie wytrzymała takiej tajemnicy
heheh tak smialismy sie ze w nosie sobie dlubie mlody...ogulnie to spal ale sie obudzil na chwileczkei poszedl dalej spac i bylo widzac jak ziewa i itd.....:-)
Śliczne zdjęcia Dlatego warto się wybrać i pooglądać swoją pociechę :-) My dzisiaj na 17:45 mamy wizytę znowu zobaczymy nasze maleństwo :-) No i wyniki z obciążenia glukozą, martwię się i mam nadzieje że wyjdą dobrze
dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i same dobre wyniki ja dziś również wybieram się po zwolnienie i po skierowanie na badania ... także niebawem i mnie glukoza czeka :]