Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ci "fachowcy" to mysla ze syf sie sam posprzata chyba ... bleeeeeeeeeeeee 
. Jak już się pojawili i stwierdzili, że oni dzisiaj jednak nie skończą bo gdzieś się śpieszą to powiedziałam krótko "Nie ma szans" i zamknęłam drzwi na klucz, nie wypuściłam póki nie skończyli
. Remonty w takim stanie to przekleństwo 
Większość będę zamówiać przez allegro a na niektóre rzeczy trzeba czekać jak np łóżeczka czasami jest 7 dni na realizacje zamówienia bo robią dopiero jak u nich zamówisz no i tak stwierdziliśmy, że tak głupio urodzi się zamówimy łóżeczko i 7 dni mała nie będzie miała gdzie spać
Więc niektóre rzeczy zamawiam wcześniej jak np. łóżeczko, fotelik samochodowy ale to przez neta. Jedynie około 35 tygodnia chcę się wybrać po ubranka do sklepu bo na Łubinowej trzeba mieć swoje dla dziecka więc to już do szpitala potrzebuje i rożek też mam na liście żeby mieć ze sobą 
W rodzinie to samo jest nas 3-trzy , dwie mężatki to mówią zawsze Kasia od Tomka czy Kasia od tego tamtego żebyśmy wiedziały do której to 

Mam nadzieje, że się nie pomyliła i tak już zostanie. Jeszcze 5 dni i mogę chodzić, z tydzień dobrze by było się pooszczędzać, a potem to już niech się dzieje co chce.