reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Emka gratuluje udanej wizyty no i synusia :-):-):-).
Dlaczego ja w 13 tc nie dowiedziałam się co za płeć, lekarz stwierdził, że to stosunkowo za wcześnie ???

reklama
EMKA gratulacje!!! Od rana czekalam na wiesci od Ciebie. Ciesze sie ze wszystko super, no i ta niespodzianka dodatkowa ze to wyczekiwany chlopak :) Zdiecia cuuudne !!:tak:

Właśnie widać na fotce :) moja też młodsza, tyle że 2 dni :-) ja jeszcze 2 dni i robie podgląd małego/małej... ;-)

Raz jeszcze moje kochane dziekuje ;* ;)

Joani u nas miała byc owu w święta wiec staraliśmy sie całe święta u teścia na kanapie ;) po świętach polecialam do ginka zeby sprawdzic czy juz po a tu sie okazało ze przed ;) wiec kolejne starania w weekend wyprowadzkowy z Poznania i poszło , wiec opóźnienie ciazy idealnie zgrywa sie z owu ;) poza tym w necie sa kalkulatory crl i to opóźnienie jest mniejsze wiec co sprzęt moze byc ciutke inaczej ;) grunt ze rosnie i jest zdrowy! ;)))

Dokładnie Emka, to mało ważne, co pokazuje ost. miesiączka.Niektóre mają parę dni na plusie, niektóre na minusie.Ważne, że wiadomo kiedy była owulacja i tu dzidzia rośnie wg tego terminu :-)

reklama
EM ka gratuluję synka. u mnie też wyszło ryzyko mniejsze ale trochę się stresuję czekając na wyniki testu pappa. Co do nastawiania się to w pierwszej ciąży długo wydawało mi się, że będzie syn a teraz to nie zastanawiam się. Niby ta ciąża jest inna ale znam osoby, które mają samych synów a też co ciąża to inaczej.
Dooda ja też jeszcze nie znam płci a na prenatalnym usg wychodziło 13t4d. Fakt nie pytałam ale myślę, że na tym etapie mogą być jeszcze pomyłki. O córce dowiedziałam się w 20t

Do góry