reklama
nikola1811
Mama Gabrieli
Zeganm sie z Wami dziewczyny. U kruszynki nie bylo serduszka (7tydzien) i zaczeło sie poronienie. Narazie bez ingerencji leków i zabiegów, lekarz powiedział ze organizm sam powinien sie wyczyscic. Jest mi przykro.....
Mam nadzieje ze jestem ostatnią osobą, która musi odejść z forum!
Powodzenia dziewczyny
Mam nadzieje ze jestem ostatnią osobą, która musi odejść z forum!
Powodzenia dziewczyny
N
nexiss
Gość
Nikola tak mi przykro :-(
maddlena
Fanka BB :)
No to się chwalę. Moja fasolka ma 88mm, wg USG jest starsza niż z OM. wg USG 7t+3d Serduszko pięknie pyka. Ale mam jakiegoś starego krwiaka, którego trzeba się pozbyć, mam brać 3x1 DUPHASTON, nie dźwigać, nie nagrzewać brzucha, podczas stosunku sperma nie do środka, no i ogólnie oszczędzać się. zrobić badania, następna wizyta 10.02. A i mam się już umówić na badania prenatalne po 17 lutego.
A fotke mam nie wyraźną, ale może wsawię jutro.
A fotke mam nie wyraźną, ale może wsawię jutro.
maddlena
Fanka BB :)
Tak, wiem. Miałam też z Antosiem. Prawie zawsze się wchłaniają. Dzięki.madlena gratulację udanej wizyty serduszka i że wszystko ok
krwiak powinien się wchłonąć jak dostosujesz się do zalecen lekarza :*
reklama
N
nexiss
Gość
Ja juz po wizycie, przed lekarzem badanie tętna i pomiar wagi (łolaboga
- nie komentuje...), potem przyszedł lekarz, założył mi kartę ciąży, zbadał mnie i dał skierowania na cytologie, krew i usg (faktycznie nie mialam, tylko 3 razy w ciągu ciąży w szpitalu robią).Dwa pierwsze badania w tygodniu pewnie zrobię a usg mam dopiero na 14 marca (strasznie długo). Dostałam też recepte na globulki, nie wiem jakie jeszcze nie kupowałam a z recepty ciężko się rozczytać ;-), dziś pewnie kupię.
Następną wizytę mam za 3 tygodnie, 11 lutego.
Ale wiecie jaka ze mnie d..a wołowa, miałam się spytać czy mogę upr. seks (bo od kiedy się dowiedziałam, że jestem w ciąży to mój biedny M. ma zakaz u mnie), ale dr nic nie gadał że jakieś przeciewskazania co do tego więc chyba mogę?
;-)
W sumie niczego konkretnego się nie dowiedziałam na tej wizycie, może więcej info będzie za 3 tyg.
EDIT: Ahh bym zapomniała napisać, jak dzwoniłam tydzień temu po wyniki z krwii to babka mi podała 459 mUi, a dziś dostałam kartę potqwierdzającą z tego badania i na niej jest 4597,8 mUI/ml, ale i tak tygodniowo wychodzi 5 tydzień

Następną wizytę mam za 3 tygodnie, 11 lutego.
Ale wiecie jaka ze mnie d..a wołowa, miałam się spytać czy mogę upr. seks (bo od kiedy się dowiedziałam, że jestem w ciąży to mój biedny M. ma zakaz u mnie), ale dr nic nie gadał że jakieś przeciewskazania co do tego więc chyba mogę?

W sumie niczego konkretnego się nie dowiedziałam na tej wizycie, może więcej info będzie za 3 tyg.
EDIT: Ahh bym zapomniała napisać, jak dzwoniłam tydzień temu po wyniki z krwii to babka mi podała 459 mUi, a dziś dostałam kartę potqwierdzającą z tego badania i na niej jest 4597,8 mUI/ml, ale i tak tygodniowo wychodzi 5 tydzień
Ostatnio edytowane przez moderatora: