Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a tak bardzo chcę dziewczynkę...jeszcze mnie lekarz nastraszył,że przeczucia matki zazwyczaj się sprawdzają 
Też wydaje mi się, że dziewczynkę byłoby mi łatwiej wychować, jakoś tak bliżej mi do dziewczynki niż do chłopca, ale zobaczymy, co tam los mi i M naszykował. Jeśli będziesz miała gorsze myśli poczytaj, jak pięknie dziewczyny piszą na którymś z postów (nie pamiętam, na którym) o synkach i radości z ich posiadania. Zresztą póki nic pewnego, może Ci dzidzia zrobić niespodziankę :-)
Za dwa tygodnie usg połówkowe i zobaczymy jak narządy. Jeszcze na razie na zwolnieniu, ale już bez przymusu leżenia i sprawdzamy jak sobie młody poradzi z większym tempem życia, choć bez przesady, a jak dobrze to po 26 kwietnia powrót do pracy
.
. Ja też strasznie chciałam dziewczynkę, ale mój ogoniasty Bąbel powoli staje się moim najlepszym kumplem. Liczę na to, że będzie tak jak pisały dziewczyny w innym wątku – taka mamusina przylepa. Póki co dziękuję opatrzności, że Maleństwo jest zdrowe.No proszę Cię. Wyrzuty sumienia powinni mieć ci, którzy siedzą na zwolnieniu bez powodu. Nieważne czy w ciąży czy nie. Masz problemy zdrowotne - po to jest zwolnienie. Na podratowanie zdrowia. Sama jestem przeciwniczką takich niepotrzebnych zwolnień. Ale jak trzeba to trzeba.A te małe kroczki to wiem, mam nadzieję, ze damy radę i za 4 tygodnie nic się nie zmieni. Tylko mam jakieś wyrzuty sumienia z tym zwolnieniem. Nie ma to jak pracoholizm;-)