Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja ostatnio o tym myślałam, czy nie wytrzymać do porodu z poznaniem płci, ale stwierdziliśmy z M, że ciekawość nas chyba zeżre, zwłaszcza, że wizyta już w poniedziałek.No chyba, że dzidzia będzie chowała odpowiedź :-)
). Szyjkę mi lekarka sprawdziła, jest OK, prawie 4 cm, więc mówiła, że to dobra długość.
No fantastyczne uczucie. Na dokładne badanie, pomiary wybieramy się już w ten poniedziałek, ale teraz jestem nieco bardziej spokojna, niż wcześniej. Mam nadzieję, że na tym połówkowym wszystko będzie dobrze, pomiary też. No i że się pokaże nam Maleństwo w pełnej krasie. Dziś lekarka nie była w stanie określić, kto się w moim brzuchu chowa 

Pytałam to babkę skąd mogłam mieć te bóle ostatnio, ale ona stwierdziła, ze to już musi sprawdzić lekarz w badaniu ginekologicznym. śmiałyśmy się z koleżanką, ze chleba nie będą sobie wzajemnie odbierać. Najważniejsze, że młody o.k. Teraz, żebym jeszcze ja doszła z moją koleżanką macicą do ładu i będzie super;-)