kruszki
Fanka BB :)
dzag to moze pojdziesz pierwsza?
2700 to juz 200g wiekszey od mojej corci jak sie urodzila 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
”kruszki” pisze:dzag to moze pojdziesz pierwsza?2700 to juz 200g wiekszey od mojej corci jak sie urodzila
![]()
”mala.di” pisze:dzag, no to chyba masz najwieksze dziecko z nas wszystkich![]()
Jesssu, ja już łapałam doła, że takiego kloca jakimś cudem wyhodowałam. To znaczy i tak łapię... Ale sempe ma 34 tydzień a Dzieciątko podobne :-). No zaczyna mi być normalnie głupio, że takie duże dziecko będzie…”sempe” pisze:moja wczorajsza tez udana :-). a więc tak Mały waży 2600![]()
Mam teorię, że mały ma apetyt po tacie, któremu obiad może się wysypywać z talerza, zje i zaraz płacze że głodny jest i dorabia tak sobie jedzenie do 23:00”domi78” pisze:Dzagto Ty znasz jakąś specjalną dietę i się nie dzielisz. Dziecko rośnie, a Ty chudniesz. Poproszę o tą dietę ;-).
no tak dzag ale z drugiej strony to sie Tobie zaczal 36tydzien, patrze na Twoje suwaczki zawsze bo sa takie odlegle od moijego![]()
Jesssu, ja już łapałam doła, że takiego kloca jakimś cudem wyhodowałam. To znaczy i tak łapię... Ale sempe ma 34 tydzień a Dzieciątko podobne :-). No zaczyna mi być normalnie głupio, że takie duże dziecko będzie…![]()