doti12
Fanka BB :)
Nie zapominajcie ze moje w 31 tyg wazylo 2400
Teraz az sie boje .Pewnie ponad 3 kg.To ja tez bede pytala o ta glowke.Ale np moja siostra miala ciezki porod bo niby glowka przeszla ale synek byl krepy i szeroki w barkach.
Tak tez moze byc.A moje mialo spory brzuszek.....Ja chce juz rodzic zanim dojdzie do 5 kg
W nastepnym tyg pojde do gin to was zakasam z waga.
Dzag jak to mozliwe ze w 36 tyg jestes ,skoro masz na 4 sierpnia.A ja na 3 i w 35 dopiero...Masz jeszcze jeden termin?
Teraz az sie boje .Pewnie ponad 3 kg.To ja tez bede pytala o ta glowke.Ale np moja siostra miala ciezki porod bo niby glowka przeszla ale synek byl krepy i szeroki w barkach.
Tak tez moze byc.A moje mialo spory brzuszek.....Ja chce juz rodzic zanim dojdzie do 5 kg
W nastepnym tyg pojde do gin to was zakasam z waga.Dzag jak to mozliwe ze w 36 tyg jestes ,skoro masz na 4 sierpnia.A ja na 3 i w 35 dopiero...Masz jeszcze jeden termin?
. A na poważnie - ten na 4 sierpnia jest według terminu owulacji (bo miałam pochrzanione i nieregularne miesiączki, ale owulacja wiem kiedy była) i według pierwszego USG. A ten drugi suwaczek ustawiłam już według ustalonego terminu cesarki. Ale mam dopiero 35 a nie 36 tygodni.