dupadupadupa!!!!
Mała przez ostatnie 3 tygodnie urosła wiecie ile?
200g :-( ma teraz
1961g, w 35 (36) tygodniu.... termin z ostatniego usg 2 sierpnia, z dzisiejszego 14sierpnia (tzn na to i tak nie mam co patrzec bo to nie pokazuje juz teraz kiedy ona sie urodzi...ale tylko tyle jak jest maleńka)...
ale
Aia, moja córeczka daje przykład Twojej Marysi - obróciła się, ma połozenie głowkowe, lekarz w ogole nie mogl obczaic czemu tak na chwile ostatnio jej sie zmienilo na miednicowe. powiedzial ze jest tak mocno usadzona w tej pozycji ze nie ma szans na ponowne obrocenie pupą w dół - a wiec żegnaj cesarko! tylko teraz bede musiala rodzic na bank bez znieczulenia

za nic mnie nie stac na wydanie na ta przyjemnosc 700zł.
udało mi sie też wbić do mojej lekarki prowadzacej, no ale przed usg... w kazdym razie jestem czysta, nie mam zadnych bakterii, wymaz czysty. pocieszyla mnie ze juz mnie tak pewnie bedzie boleć do konca

i ze jak cos zebym sie nie martwila bo nawet jakbym z jakiegos powodu urodzila za wczesnie to płuca i wszystko jest juz wykształcone.
i na usg wszystkie narzady wygladaja wzorowo, twarz, pecherz itd...
i polozna stwierdzila ze dzis jeszcze jest ostatni dzien 34tyg, tego to ja juz nie obczajam...