kakakarolina
Fanka BB :)
to dowiesz się u swojego lekarza za dwa dni jakie ma wymiary ale jeszcze jedna rzecz mi przyszła do głowy.
Powinnaś sie spotkać z jakąś dobrą położną bo lekarze (nawet ordynatorzy) za przeproszeniem g..no wiedzą o porodach sn. Jak Ci powie że faktycznie nie urodzisz to dyskusji nie ma. Ja bym tak łatwo porodu nie oddała
Powinnaś sie spotkać z jakąś dobrą położną bo lekarze (nawet ordynatorzy) za przeproszeniem g..no wiedzą o porodach sn. Jak Ci powie że faktycznie nie urodzisz to dyskusji nie ma. Ja bym tak łatwo porodu nie oddała
Ja nie wiem jaki jest stopień, ale tydzień temu tych zwapnień jeszcze nie było i lekarz mówił młode co to oznacza teraz go dopytam. Niby lekarz mówił, że na tym etapie to normalne, ale się martwię i chcę żeby już był piątek. A czy przy takim starzejącym się łożysku groził Ci poród przedwczesny? co do główki, widzisz ja też jestem b. drobna i nie mam za szerokich bioder ale bardzo chce urodzić naturalnie, jednak jeśli cc będzie lepsze dla dziecka to nie będę się opierać.