Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Młody szalał cały zapis. Poza tym wyniki ok, wymazy super, paciorkowca nie mam:-) jedynie hemoglobina 11,7 czyli się utrzymuje taka jak była, ale moja lekarka nic mi nie każe dodatkowo brać, normalnie witaminy tylko. Przy badaniu na fotelu mała zmiana- szyjka się zrobiła miękka, wiotka, ale dalej długa, rozwarcie tak jak było na opuszkę. W poniedz mam przyjść na samo KTG i badanie na fotelu, a taka bardziej konkretna wizyta za 2tyg. Boję się że znowu przenoszę....
z jednej storny mam ochotę od razu wołać o ZOPa ale wiem że to nie najlepszy pomysł.... raju wolałabym chyba nie mieć tego porodu za sobą i nie wiedzieć jak to jest
2tyg temu miala 2600. Polozna od razu zaznaczyla, ze to tylko szacowane i w sumie pamietam ze z Remikiem tez mialam przeszacowane, ale i tak sie zdziwilam. Pobrala krew na kolejne badanie cukru i to mi juz bez sensu, ale sie nie znam i moze Wy mi podpowiecie. No bo cisnienie mam 90/60, 2tyg temu wynik cukru super 4,9 (norma 6,9), cala reszta wynikow tez ok, to czy mozliwe, zeby nagle cukrzyca sie pojawila i "tuczyla" mi corcie???? Mi na logike sie wydaje, ze rownie dobrze mala moze byc normalnej wagi a wod moge miec duzo, tak z Remikiem bylo, i polozna tez potwierdzila, ze tak moze byc. Ale badania zlecila, zeby trzymac cukier pod kontrola
Nie wiem, dziwne to, po prostu chyba nie bede przywiazywac do tego wiekszej wagi. A Wy co myslicie?
chyba dla zabawy zwłaszcza, że Ty z tych przybierających i wodę zbierających. Na pewno noic z tych badań nie wyjdzie