reklama

Wizyty u lekarza

no jestem... po wizycie.
szyjka z 2,9 skróciła się w 3 tygodnie do 1,5... MASAKRA!! więcej już się nie skróci bo dalej trzyma szew i pessar! trzymaj słodziutki trzymaj jeszcze z 8 tygodni!!!
u góry otwarta dość sporo... załamałam się tak bardzo że ciężko mi się ciszyć z córci (bo będzie córcia:-))

w piątek idę do szpitala na kilka dni- zrobią mi glukozę i inne, ktg, sprawdzą skurcze i takie tam. dostanę sterydy na rozwój płucek u malutkiej, w razie przedwczesnego porodu. lekarz mówi że może być dobrze, żeby się nie stresować- któraś wie jak to zrobić?? bo mi z nerwów aż łapy się trzęsą!. szew i pessar trzymają dobrze, byleby teraz nie dostać skurczy bo to byłby koniec. będę walczyć na maksa, muszę dać radę!!!

reklama
kartagina słuchaj co ma być to i tak będzie niezależnie od Twojego stresu, a on tylko pogorszyć może sytuację, leż w łóżku, nie ruszaj się, nogi wysoko, 8 tyg to już nie tak dużo, a córcia potrzebuje byś się nią cieszyła.

gratuluje udanych wizyt

kartagina- moja droga, mocno trzymam kciuki by wszystko trzymalo jak trzeba minimalnie te wymarzone 8 tygodni, to napewno lepiej ze bedziesz w szpitalu, w razie czego by byc pod opieka, mocno mocno trzymam kciuki i mysle o tobie i malenkiej cieplutko

kartagina - kurczę, to niedobre wieści... ale przynajniej wygląda na to, że jesteś pod dobrą opieką - oby te kilka dni w szpitalu wyjaśniły wszystko. Oszczędzaj się na maxa.. a co do nerwów - to spróbuj pomyśleć, że one mogą tylko pogorszyć sytuację... Trzymam kciuki! Oby jak najdłużej! I gratuluję córeczki!!!

Dziewczyny i ja po wizycie . Wszystko dobrze . Plec nieznana , bo centralnie pupa - zdjecie pupy mamy genialne :-) . Szyjka ok , jak nalezy. Wizyta dopiero za 4 tygodnie .

Kartagina dobrze ,ze do szpitala trafisz - tam mam nadzieje przygotuja co trzeba i pobadaja jak trzeba . Musi byc dobrze!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry