reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wizyty u lekarza

reklama
no właśnie, mam sie dowiedzięć gdzie zrobić genetyczne łącznie z testem PaPA i to mi inny lekarz zrobi, a moja lekarka chce mie widzieć 16.11
bo ja chce na skierowanie ;p i muszę pokombinować, w I ciąży się udało

jak ten czas dzisiaj zapierdziela...te dwa tyg, które czekam na tą wizytę ciągnęły się w niskończoność, ale dzisiaj to po prostu szok, już prawie 14. jeszcze 3-4h i bedę wszystko wiedzieć

aha, takie pytanko, wiem że lekarze mają różne podejcie do obecności męża przy badaniu, ale czy mają prawo mi odmówić??
w pierwszej ciąży mąż był ze mną i nie było problemu , ale teraz zmieniłąm lekarza i nie wiem jakie on ma podejscie
badanie zapewne będzie jeszcze dowcipne, ale poprzednio też takie były

reklama
flądra trzymam kciuki kochana będzie dobrze.
myslę ,że lekarz zdaje sobie sprawe, ż oboje rodzice sie zafiksowani w tym temacie. A facet jeszcze bardziej jest przejęty podczas badania niż my ;-)
jeśi oboje tego chcecie myślę ,że nie będzie problemu

mavika trzymam kciuki

dziewczyny czekamy na zdjęcia waszych Cudów w brzuszkach

Do góry