reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
ahhh ja tez zaczelam sie zastanawiac czy aby na pewno dzieczyna to dziewczyna. Ale lekarz chyba wie co mowi:D Ja 8 wizytuje i tez mam zamiar sie dopytac czy cos nie uroslo miedzy nozkami:D

Aśka dzięki twoim zdjeciom (super swoja drogą :tak:) trochę sie upewniłam, ze to co widzialam przez chwilę usg to na 99% może byc siusiak. Męzowi juz prezencik pod choinke sie robi (dowie sie wtedy o płci) i nie chce zeby do 11.01 pękal z dumy, jak to przeważnie bywa jak facet uslyszy ze chlop, a tu sie okaze psiocha :dry:

Ogólnie ruchów dalej nie czuje, póki co babelki raz na ruski rok.

Gratuluje wszystkim dziewczynom :-)

Dodam, ze koleżance w 16 tyg powiedzieli, ze dziewczyna, 5 tyg później an 3d, ze chłopak, a dwa dni temu w 7 mies , ze jednak dziewczyna:baffled: masakra

Dziewczyny gratulacje !!! Dziewuszka za dziewuszką :-D

Moja wizyta dzis odwolana bo zepsul sie aparat do USG :dry: pani dr. ma drugi gabinet w Wawie więc jadę tam w sobotę na 10. Nie moge odkladac na nowy rok bo teraz mam 22 tydzien i musze zrobic to super wazne II geneyczne... eh... kolejne 2 dni zamartwiania :baffled:

A i zapomniałam wam powiedzieć, że dopadło mnie okropne przeziębienie, mam takie czerwone i bolące gardło ... boli mnie nawet przełykanie śliny:-( Byłam u lekarza internisty no i mam L4 do 28-12. Do tego męczy mnie taki kaszel, że boli mnie cała klatka piersiowa, więc się zapowiadają świetne święta:baffled:

reklama
dziewczyny gratulacje!!!! ah te córeczki, a mówili że chłopaki na wojnę się rodzą!!:-)

a ja pokazuje zdjęcie mojego synka:

Załączniki

• Antoś.jpg
    Antoś.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 61
Do góry