reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza

Rany, same pipki prawie:-D
gratulacje :happy:

Aśka:), współczuję gardła... Jakbyś zdobyła gdzieś Octenisept, to wymieszaj sobie troszkę z wodą przegotowaną i przepłucz parę razy gardło, bardzo pomaga :tak: Tylko niesamowicie obrzydliwe:dry:

Ewusia12, genialne są te zdjęcia 3d <3

Ostatnia edycja:
reklama
Aśka, tylko nie wiem, czy zdobędziesz to w pierwszej lepszej aptece

http://www.doz.pl/leki/p3645-Octenisept

Coś mi zeżarło posta
dry.gif

Ja mam ten największy, dostałam od znajomej pielęgniarki do smarowania pępowiny i rany po cc (oczywiście nie cały, 1/3 butelki może).
To jest płyn do dezynfekcji, a w rozcieńczeniu z wodą da się tym płukać gardło. Po prostu zabija bakterie :tak:

Ostatnia edycja:
I ja jestem;)
Wszystko super, dziecko zdrowe;) Wazy prawie 300gram;) Ruszal sie ciagle, miedzy nogami cos tam dalej fruwa, chociaz ciezko bylo dojrzec ze wzgletu na to ze sie wiercil;p A ja jestem na maksa przeziebiona, leje mi sie z nosa i gardlo boli;/ A jutro otwarcie pizzerii mam kurde.

Mi lekarz kazal na gardlo neo-angin.

na gardło dobre też jest siemię lniane,takie nie mielone,gotuje się w małej ilości wody,na wolnym ogniu,aż taki kisiel się zrobi i dodaje łyżkę miodu dla smaku.naturalne więc bezpieczne,polecam też dla dzieci:-)

reklama
Więc napiszę i tu... mamy chłopaka :-) jest siusiol...wszystko w normie, ciąża idealna jak z dnia OM. lekarz mierzył mierzył i mierzył i sama już z tych emocji nie wiem co jest czym..ale wiem że jest dobrze:-) jestem szczęśliwa... Będzie mały Jaś.

Do góry