reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wizyty u lekarza

magart przykro mi :( pomyśl że w najgorszym wypadku jeszcze tydzień i na 100% maleństwo będzie z tobą .. Dla mnie to może być nawet 3 tyg... ;/// tfu tfu!
Dziś wizytuje, trzymać &&

reklama
dupa, wyszło mi białko w moczu i ciśnienie 130/85, skierowanie do szpitala na badania, podejrzenie stanu przedrzucawkowego... ;/ dupa dziś będę wiedziała co się dzieje.

Poza tym ważę 86 kg !! wtf??
Mała ma się w porządku, serduszko ładnie bije, ułożona jest prawidłowo, ale jeszcze nie zeszła do miednicy więc nie rodzę jeszcze... No chyba że mi źle dziś wyjdzie w szpitalu, to wtedy mogą chcieć indukować.

Ostatnia edycja:
Sembo trzymaj się. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, trzymam za to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sembo - trzymaj się :) a może już dzisiaj stwierdzą, że pora na wyciągnięcie dziecia z brzucha?! Powodzenia!

sembo Trzymam mocno kciuki ! Ja od dzisiaj wzięłam się w garść i znajduję plusy wywoływania porodu. Pomyśl sobie, że ciąże jakby co będziesz miała 3 tygodnie krótszą od mojej :tak: Ale mam nadzieję, że jednak żadnej rzucawki nie będziesz miała, białko magicznie zniknie a ciśnienie takie miałaś, bo Cię wcześniej zważyli. Ja ważę 89 kg i pocieszę Cię, że w pierwszej też tyle ważyłam i w 3 miechy 25 kg spadło od razu. No to przesyłam swoje dzisiejsze pozytywne fluidy.

sembo, kciuki za ciebie i małą:tak:
a ciśnienie to chyba nie takie straszne, ja ostatnio miałam 135/104 i moja dr powiedziała żeby badać w domu jak podskoczy do 150/100 to IP, a w domu mam ok 135/70-80, więc to pewnie syndrom białego fartuszka:-)

sembo miałam podobną sytuację jak Ty, ciśnienie cały czas mam podwyższone pomimo brania leków na obniżenie, średnio 135/85... a na wizycie miałam 160/90.. wiec dzisiaj zrobiłam badania i na szczęście nie ma białka w moczu. Ja mam zalecenie żeby odpoczywać i za bardzo się nie przemęczać, żeby nie podnosić ciśnienia, a w dodatku jakby mnie głowa bolała czy bym miała mroczki przed oczami to na IP.
Trzymam kciukasy za Ciebie żeby się polepszyło:-)

reklama
Do góry