reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

fionka , strasznie mi przykro... trzymaj sie mocno(*) dla anioleczka...

ja dzisiaj poszlam na wizyte , bo te skurcze mi nie dawaly spokoju , sytuacja opanowana (zmienilam gina) no i bedzie dziewczynka, moj mowi ze Zuzia mu sie bardzo podoba , a on jak sie uprze to szok:)

reklama
anneczka super te zdjęcie zrobiłaś i faktycznie widać, ze ma coś między nogami :)))
marka gratuluję córy!!! który Ty masz tydzień ciąży??
koriander Tobie też gratuluję córy i życzę żeby nam się utrzynało brak siusiaka!!!

Marka Zuzia bardzo ładnie :)
Aneczkaa super to wymyśliłaś z tym obrysowaniem, choć ja to mam chyba problemy z takim widzeniem :D ja siusiaka nie widzę :p

fionka84 strasznie mi przykro, bądź dzielna...dla Przemusia
[*]

marka1307 dobrze, że sytuacja pod kontrolą, a Zuzia to śliczne imię :)

Anneeczka zdjęcia śliczne a dzidziuś cudny :)

Ja wczoraj się wymęczyłam niemiłosiernie, miałam takie kłucia po bokach że szok :( Nospa troszkę pomogła, ale parę godzin nie mogłam nawet chodzić :(

Aneczka, zdolny ten Twój mąż :) Dlaczego takie niewyraźne zdjęcie? Łożysko zasłaniało, czy taki sprzęt?
Marka, Zuzki to fajne dziewczyny, więc zaufaj mężowi :)
fionka84, przykro mi ogromnie. Trzymaj się!

dzisiaj z usg wychodzi 19 i 1 dzien, na skurcze nie moge brac tego fenoterolu, bo mam wade serca i nierowny rytm serca , lekarz powiedzial ze ten lek przyspiesza akcje serca i mogloby u mnie dojsc do niewydolnosci krazeniowej, takze narazie nospa 80 , fajnie ze ja mozna juz kupic bez recepty:) niewiem czy wklejac fotencje bo mam 3 ale nie sa jakiejs super jakosci:) z wymiarow malej tez wychodzi 19 tydzien i wazy 266 dram:)

Baśka- bierzesz małą dawkę fenoterolu:) Mi lekarz powiedział na prywatnej wizycie w poprzedniej ciąży, że taka dawka to nic! Także chyba jest u Ciebie całkiem dobrze:)

Dziewczyny,
zauważyłyście, ze na naszym forum dużo chłopców? I dużo rodzeństw chłopięcych będzie? Na kwietniówkach 2012 było za to dużo bliźniaczych mam!

reklama
Pauletta apropo chlopcow to ponoc ciezej zrobic chlopaka bo plemniki z tym chromosomem krocej zyja ;p ale ile w tym prawdy ja nie wiem :-D ciesze sie jedynie ze plec poznalam juz w 13 tyg bo bym oszalala chyba z niewiedzy :-p

dziewczynek gratuluje wszystkim i bede zbierala "przepisy" jak malego troche odchowam :tak:

Do góry