reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

Ja zamierzam dostarczyć do szpitala własną szczepionkę Engerix, żeby dziecko nie było szczepione badziewnym chińskim/koreańskim czy Bóg wie jakim Euvaxem.

reklama
Baśka okolice 15.11?! :szok: obstawiałam, że mamaktosia będzie pierwszą rozpakowaną, ale widzę, że Tobie jeszcze wcześniej wyznaczyli ;) Dziewczyny jak patrzę na Was to do mnie dociera, że to co raz bliżej! :):):) FAJNIE ;)
Idę, zbieram się do lekarza pomalutku ;)

Baśka a te dwa skurcze ,które wykazało ktg były odczuwalne tez przez ciebie??

my dzisiaj po wizycie serduszko bije mocno i z tego co położna mi powiedziała ,ze młody jest głową w dół ale ze jeszcze sie zniży jeszcze chociaż ja juz czuje przy wstawianiu ze mnie uciska w dole zaczynam sie po malutku stresować :baffled:

Basiu - no to chyba pierwsza będziesz :-D mi mówił że jak do 25 nic to wywołujemy , ale tak żeby on miał dyżur i zależy kiedy go będzie miał , więc u mnie ten termin dalej nie na 100 procent ... alecoś koło tego na bank ;-)Też ci chyba zazdroszczę ;-)

Towicz nie nie odczułam tych skurczów na ktg właśnie.Ja tylko w nocy czuję a w dzień nic zero:eek:
mamaktosia w sumie ja też takiej konkretnej daty nie mam jeszcze tylko tyle wiem że ok.15.11.Pewnie 6.11 będzie moja ostatnia wizyta u gina akurat skończy mi się miejsce w karcie ciąży:-D

Powiem Wam że nawet sama nie mogę w to uwierzyć że już prawie końcówka a tyle w tej ciąży przeżyłam ze aż trudno się nie cieszyć że to już 35tydz a może dla niektórych dopiero 35tydz:happy:
W każdym razie już się nie stresuję tzn tak może troszkę co by szybciej mnie nie wzięło żebym Kamila miała z kim zostawić a mąż akurat też 14 tego ma wracać do PL więc pasowało by mi to bardzo.

reklama
Do góry