Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
Ok, zObaczymy czy tym razem da sie posluchac...Szyszunia to daj znać po KTG![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ok, zObaczymy czy tym razem da sie posluchac...Szyszunia to daj znać po KTG![]()

no ale ja mam nadzieje, ze jednak Niunia wyjdzie wczesniej

np moja szyjka w ciągu 1 mc zdążyła się 2 razy skrócić i wydłużyć mieć rozwarcie wewnętrzne i zewnętrzne po czym pozamykać się na 4 spusty i wydłużyć . Gdyby nie badali to żyłabym słodkiej nieświadomości , bez stresu ... atak ...

najwazniejsze ze sie uspokoila

ale żeby zabieg był skuteczny to musi tak wyglądać 

a po przyjęciu nagle okazało się, że natychmiast muszę urodzić, bo nie ma wód, a przepływy fatalne ... szyjkę miałam wtedy na 3 cm, rozwarcie na opuszek, skurczy brak, więc samo raczej by się nie zaczęło, a każda kolejna godzina w brzuchu była dla młodej groźna ... 
nie mam najmniejszej ochoty na powtórkę z końcówki pierwszej ciąży ...