kinguś no właśnie ta lekarka z CZD powiedziała, tylko linomag, żadne inne kremy i maście?
Pediatra nam wcześniej powiedziała, że trzeba natłuszczać ale nie powiedziała czym i ja kremowałam po prostu.
Choć fakt, ten linomag to jest wyjątkowo tłusty w porównaniu z innymi specyfikami.
Ignacy nie ma ani wzmożonego napięcia ani obniżonego, jesteśmy pod stałą kontrolą neurolog ze względu na historię ciąży. Neurolog powiedziała, że po tylu przejściach co ja miałam to ona będzie go do 1,5 roku conajmniej pilnować z rozwojem.
USG główki mamy na koniec marca wyznaczone.
Ale wiecie ja mam porównanie, bo Krystian miał asymetrię i wzmożone napięcie i bez jeżdżenia do neurolog od razu widziałam, że Igiemu nic nie jest.
Tak samo z oczami, Krystian ciągle zezował a Igi nigdy nie zezuje, nawet jak jest zmęczony to nie widzę, żeby mu oczka uciekały.
Za to ma przeciek w przegrodzie serduszkowej i naczyniaka.
boozqowa spokojnie, nie takie rzeczy będą wychodzić, przecież nie jesteś chodzącą encyklopedią medyczną. W dodatku weź poprawkę, że nie raz spotkasz się z różnymi opiniami lekarzy, do tego też trzeba brać poprawkę.
My mało nie zepsuliśmy starszemu wzroku bo się słuchaliśmy jednej takiej, dobrze, że w porę od niej uciekliśmy, a profesor i wielka sława :-(.
Nikt nie mówił, że łatwo być mamusią :-).
Ja to sobie myślę, że jak dotrwam do usamodzielnienia się moich chłopaków i nie zwariuję to sobie jakąś ekstra podróż zafunduję w nagrodę ;-).
Jak chłop będzie miły to może go zabiorę ;-).