catedra
Fanka BB :)
Jestem w trakcie zamawiania szczepionek.
Abeja ten nowy prevenar to jest prevenar 13??? Bo jest zwykły i taki.
ten nowy to prevenar 13... ten 13 walentny. Na pewno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem w trakcie zamawiania szczepionek.
Abeja ten nowy prevenar to jest prevenar 13??? Bo jest zwykły i taki.
Shenkoka z twojego opisu robie dokładnie wszystko co można:-) i co nie można też .Nie mówię o jakimś ciągnieciu, ale moja się łapie za kciuki i siada. To nie można tak robić ? Mojego M chrześnica ma 7mcy i trzymana za rączki już chodzi, a oni dopiero pozwalają siadać wtedy?? To już nie wiem
![]()
odebrałam dzisiaj wynik scyntygrafii- cechy odpływu żołądkowo- przełykowego III stopnia i zwolnione opróżnianie żołądka:-(
staram się na razie nie nakręcać, ale za dobrze to nie wygląda...
zobaczymy co powie lekarka...
czarodziejko a co to takiego? może nie czytaj na zapas..i się nie nakręcaj..wiesz "w ciemności nawet piekne drzewo wyglada jak upiór"..głowa do góry![]()
czarodziejko..a widzisz nie taki diabeł straszny..z pewnościa bedzie wszystko dobrze..może podpowie ci cos gemelo..jej synek tez ma chyba refluks..czycosik pomyliłam? jakby co poprawcie mnie dziewczyny...
Catedra dzieki..tez robiłam intuicyjnie wiele rzeczy..ale tych "złych" też![]()
Catedra dzięki! Czyli mogę nim zaszczepić po zwykłym prevenarze? Już kiedyś o tym rozmawiałyśmy ale wolę się upewnić... ;-)