reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u pediatry

reklama
o jejku.....SARCIA musi sie meczyc znowu...dobrze ze temperatura spadla bo ponad 41 to kosmos normalnie!!! duzo duzo zdrowka dla sAruni!!!!

no to u nas masakra od tygodnia - mała straszliwie płakała, w nocy nie spała wcale i gorączkowała
nie było kataru, kaszlu, nic poza tym przeraźliwym płaczem i gorączką.... myślałam początkowo że to piątki ale nic w buźce nie widać więc zrobiłam jej badanie moczu i wyszło bardzo złe, dostała w ciemno antybiotyk ale zrobiliśmy też posiew i antybiogram tylko jeszcze nie ma wyników, w każdym bądź razie po antybiotyku jest dużo lepiej już tak nie płacze, tylko z przewijaniem problem, nie bardzo daje się dotknąć...

ale takiego płaczu u niej jeszcze nie było, musiało ją strasznie boleć... ależ mi jej bylo szkoda wyłam razem z nią :-(

U Kuby po jednej rzadkiej kupce(po kilku minutach przebrana i umyta pupka)MEGA-odparzona dupcia...:baffled:Może to jakas bakteria w kale...?Potem już zrobił normalnie,ale dupka odparzona dalej...walcze narazie bez skutku...

moze a nie musi ale moze zeby tez tak robi:sorry2:
albo zjadł cos zakazanego ;-):baffled:

Dzięki,w sumie liczyłam na Ciebie Agusia,tak czułam,ze mi odpiszesz.
Zjadł ciacho z kakao(nie mógł,ale od jakiegoś czasu nie próbowałam,więc skubnoł),ale aż tak.....?Pełno małych krostek.:baffled::szok:
No może zęby rzeczywiście.....
A może powinnam zapodać mu Clemastinum jeżeli to uczuleniowo.to może złagodzi objawy?Czy już teraz za póżno,jak myślisz Agusia?W sumie popołudniu zrobił normalną kupkę...

Ostatnia edycja:
Cześć Rozalka, co prawda nie jestem agusią, ale niestety mam podobne doswiadczenia z pupą Mai. Maja ma nieciekawą pamiątke ze szpitala. W kale ma bakterię klebsiella.Nie wiem czy z tego, czy z innego powodu raz na jakiś czas ma strasznie odparzoną pupę. Z reguły niestety ma wolne stolce, w których są czasami całe niestrawione kawałki pokarmu. Na skórę mojej córeczki łagodząco działa jedynie kąpiel z krochmalem. Niestety masci tylko podrazniają. Kąpię ją też w płynie Topialize. Jest dość drogi, ale obydwie moje dziewczynki mają wrażliwą skórę i poleciła nam ten żel dermatolog - alergolog.

reklama
Cześć Rozalka, co prawda nie jestem agusią, ale niestety mam podobne doswiadczenia z pupą Mai. Maja ma nieciekawą pamiątke ze szpitala. W kale ma bakterię klebsiella.Nie wiem czy z tego, czy z innego powodu raz na jakiś czas ma strasznie odparzoną pupę. Z reguły niestety ma wolne stolce, w których są czasami całe niestrawione kawałki pokarmu. Na skórę mojej córeczki łagodząco działa jedynie kąpiel z krochmalem. Niestety masci tylko podrazniają. Kąpię ją też w płynie Topialize. Jest dość drogi, ale obydwie moje dziewczynki mają wrażliwą skórę i poleciła nam ten żel dermatolog - alergolog.

Dzięki,wykąpałam go w krochmalu,zobaczymy.Jak sytuacja sie powtórzy pójdę do lekarki może coś poradzi.

Do góry