reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u pediatry

no i juz po wizycie ale lekarz rewelacja naprawde
myslal ze my na maxa zdecydowani na obrzezanie i tlumaczyl jak to wyglada gdzie to sie robi ale w koncu sobie powiedzielismy ze jesli on jako specjalista uwaza ze trzeba i poleca juz teraz to robimy a jesli jeszcze czakamy to czekamy :-D a nagadal sie :-D:-D
wiec czekamy bo wedlug jego doswiadczenia maly ma normalna stulejke fizjologiczna czyli jak kazdy chlopiec do 2,5 - 4 roku zycia. pokazal jak pielegnowac siusiaka jak i ile mozna najwiecej naciagnac skorke zapisal specjalny plyn do spryskiwania co ulatwia mycie zakamarkow ;-) i bedziemy monitorowac

i dopiero teraz wszysrko sie wyjasni w ciagu roku czy bedzie mial stulejke czy nie no i zobaczyl jajeczka czy sa na swoim miejscu
a szymek mu na to odpowiedzial: koko koko :-D no i po wizycie
kamien z serca

p.s. katary nas jeszcze omijaja moze to ten profilaktin czy jakos tak nam pomaga :tak:

no ale zdrowia dla katarowcow

reklama
no i juz po wizycie ale lekarz rewelacja naprawde
myslal ze my na maxa zdecydowani na obrzezanie i tlumaczyl jak to wyglada gdzie to sie robi ale w koncu sobie powiedzielismy ze jesli on jako specjalista uwaza ze trzeba i poleca juz teraz to robimy a jesli jeszcze czakamy to czekamy :-D a nagadal sie :-D:-D
wiec czekamy bo wedlug jego doswiadczenia maly ma normalna stulejke fizjologiczna czyli jak kazdy chlopiec do 2,5 - 4 roku zycia. pokazal jak pielegnowac siusiaka jak i ile mozna najwiecej naciagnac skorke zapisal specjalny plyn do spryskiwania co ulatwia mycie zakamarkow ;-) i bedziemy monitorowac

i dopiero teraz wszysrko sie wyjasni w ciagu roku czy bedzie mial stulejke czy nie no i zobaczyl jajeczka czy sa na swoim miejscu
a szymek mu na to odpowiedzial: koko koko :-D no i po wizycie
kamien z serca

p.s. katary nas jeszcze omijaja moze to ten profilaktin czy jakos tak nam pomaga :tak:

no ale zdrowia dla katarowcow
no i SUPER:tak:

Kuba odkąd rano wstał,to marudził,wyskoczyłam do sklepu(mama go pilnowała,bo pada),no i teraz musiałam go położyć,bo śpiący...A synek sąsiadki chory,oby Kuba o niego nie złapał wirusika...:baffled:

no wiem wiem i sie ciesze tylko skad ja mam wiedziec ze istnieje cos takiego i jak wylada stulejka fizjologiczna od nabytej :baffled: no ale sprawdzone i narazie cisza

chyba zaczne zdjecia siusiakow dzieci szukac aby zobaczyc roznice - tylko jakies zboczone to chyba :baffled::sorry2:

młoda po wizycie u lekarza
gardło,uszy,oko,nos..standard
antybiotyk doustnie bo ten co chciała przepisac do miesniowo sarka nie moze;-):-D i całe szczescie
jak bedzie zdolna do transportu mamy jechac w piatek mimo wszsytko na oddział:sorry2::blink:
temperatura spadła do 38C bo jak wyjezdziałam o 11 było 41,5C i sine rece i nogi z trzesieniem sie i wymiotami ... po podani ibumu nie spadało;-):cool2:

młoda po wizycie u lekarza
gardło,uszy,oko,nos..standard
antybiotyk doustnie bo ten co chciała przepisac do miesniowo sarka nie moze;-):-D i całe szczescie
jak bedzie zdolna do transportu mamy jechac w piatek mimo wszsytko na oddział:sorry2::blink:
temperatura spadła do 38C bo jak wyjezdziałam o 11 było 41,5C i sine rece i nogi z trzesieniem sie i wymiotami ... po podani ibumu nie spadało;-):cool2:

o ranu Agusia :szok: biedna Sarcia....:-( co te choróbska sie tak jej uczepiły, paskudy:baffled: no ale dobrze, że juz spadła ta temp.... ZDRÓWECZKA dla Saruni!!

reklama
Do góry