Tasia001
Fanka BB :)
Agulqa nie patrzyłam na to z tej strony
Wiem tylko, że urodzić główkę i rączkę jednocześnie potrafi człowieka wykończyć i rozharatać. Ale Dominiki dziadek też tak się urodził.
U mnie w szpitalu gdzie rodziłam, rodziłyśmy 2 na raz (każda na swojej sali) i już była panika, bo takie przypadki zdarzają się raz na miesiąc
Od razu personel był wzywany z domu. U mnie na sali było jeszcze jedno łóżko awaryjne gdyby pojawiła się kolejna rodząca. Tak że ja na szpital nie narzekałam, po porodzie też super opieka, nauka kąpania, czyszczenia pępka, karmienia...
Wiem tylko, że urodzić główkę i rączkę jednocześnie potrafi człowieka wykończyć i rozharatać. Ale Dominiki dziadek też tak się urodził.U mnie w szpitalu gdzie rodziłam, rodziłyśmy 2 na raz (każda na swojej sali) i już była panika, bo takie przypadki zdarzają się raz na miesiąc
Od razu personel był wzywany z domu. U mnie na sali było jeszcze jedno łóżko awaryjne gdyby pojawiła się kolejna rodząca. Tak że ja na szpital nie narzekałam, po porodzie też super opieka, nauka kąpania, czyszczenia pępka, karmienia...