reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

McPearl, gratulacje córci!!!
Sylwi33 to nieźle - może pisana jest niespodzianka? Teraz to dopiero jajca będą jak te chłopaki będą się dziewuchami okazywały :-D:-D

Nulini przecież my styczniówki :-D a tak szczerze tak mnie przeraża ten grudzień,a zwłaszcza końcówka,tym bardziej,ze ten gin prywatnie też potwierdził 3 cc,więc może i będzie grudzień,ale oby NIE
zamierzam zaciskać - byle do 1 stycznia ;-);-)

reklama
Agulqa, zwykłe USG miałam. Za USG 3d i nagrany film u mnie trzeba zapłacić, ja nie chce mieć. Czasami jak robi zwykłe to pokazuje urywki 3d ale to najczęściej z twarzy a teraz twarzy nie było widać. Za 4 tygodnie też będę miała USG, bo chce jeszcze serducho zobaczyć dokładniej, to może wtedy.

Sylwi pytam bo kazdy znajomy mial polowkowe w 3d i nie wiedzialam czy czesc czy cale a moj mi mowil ze robi polowkowe normalnie. Teraz jestem spokojniejsza ze faktycznie tak sie da u tez dobrze widac :-) bo tak mi mowil ze widac dokladnie to samo a 3d jezt dla frajdy rodzicow :-)

McPearl, Sylwi, gratuluje udanych wizyt I przepieknych dzieciaczkow!

Ale faktycznie zlecialo, mimo, ze mi sie kazdy dzien wlecze, to juz przeciez prawie polowa :)

Elutka teraz to przesuwanie mało wiarygodne, lekarz mówił ze w 8tc (około) najdokładniej usg pokaże termin potem to już zależy od dziecka jsk chce mu się rosnąć wg mojego ostatniego usg mam termin na 7 stycznia a wiem ze to fizycznie niemożliwe ;)

Nulini dokładnie ja jestem z czerwca a też większość mojej klasy miała urodziny przede mną (był jeden koleżko który urodził się 31 grudnia i to tuż przed północą (mój sąsiad i chrzesniak mojej mamy) i długo była różnica między nami bo on poszedł z naszym rosznikiem i do 3ciej klasy bardzo odstawal potem się wyrównywania po mału ale co się dzieciaki z niego nabijali to tej traumy nikt mu nie zadośćuczyni

Agulqa_b ja tam pierwsze słyszę o polówkowym 3d przelaczaja czasem żeby pokazać w 3d ale wszystkie przepływu, narządy itp sprawdza się przez zwykle bo tak jakoś coś kolory się zmieniają np w pępowine itp

Indi ojjj leci czas :-P

Doggi mi od poczatku mowil lekarz ze na 7 pozniej na 5,craz powiedzieli ze 3. Poki co z usg widac od dwoch czy trzrch wizyt ze 05.01. Dlatego ja mie chce by dziecko mialo zle w szkole. Moj mlody jest z wrzesnia i tez widac roznice miedzy nim a dziecmu ze stycznia i lutego. Co do usg mi kazdy zawsze z polow,owego pokazywal fotki 3d i mowil o 3d. Ja sie nie zaglebialam bo do tej pory nie mialam po co :-P

Ja też będę z całych sił doczekiwać do 01.01. Nawet seksu sobie odmówię jeśli będzie potrzeba by mi się jeszcze w grudniu nie urodziło ;-)
Mój mały jest grudniowy i mocno odstaje emocjonalnie. Po to czekałam z zapłodnieniem by dziecko było na Nowy rok ;-) ale termin ok 14.01 więc myślę, że się uda.

Też jeszcze nie słyszałam, że połówkowe koniecznie w 3d. Mam wrażenie, że na 3d to mało co widać odnośnie narządów i w ogóle. Narządy i kości to w normalnym zawsze...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry