• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
jezyk staram się staram.
Ciekawość mnie skręca zapisałam się na USG :P 27.08 - to już będzie wiadomo płeć. Od razu z chłopakami pójdę moimi na podglądanie dzidziusia. A u takiego super hiper eksperta od prenatalnych mam wizyte 05.09, to pójde sama niech tam dobrze wszystko wymierzy i wybada.

Goferek wow dzidzia dorodna :-D super, że możecie jechać na wakacje. Nie pozostaje nic jak wypoczywać. Dobrze że łożysko się podniosło jeden stres mniej :))

Yggam dr. n. med Arkadiusz Krzyżanowski - w Luxmedzie przyjmuje (na Koncertowej 4 mają naprawde dobry sprzęt) z tym że do niego trzeba bardzo pilnować terminu, bo co się pojawią nowe ... to po paru godzinach nie ma już wolnych ;-)

Ja polowkowe bede miec dopiero 11.09 wiec chyba najpozniej z was:)

Goferek z cora lykalam witaminy a mloda miala tylko 51cm i 2900 jak sie urodzila w 39tc:) Takie same wymiary mialam ja jak przyszlam na swiat:p

Ostatnia edycja:
Kasiekz, ja się na tym kompletnie nie znam, napisałam tylko tyle ile mi znajome nagadały :-) Ja byłam mała klucha jak się urodziłam (i tak zostało do dziś :-)) miałam 49cm i waga 3350g. Ale za to mąż miał 61cm i 4550g. Mam nadzieję, że Fasolina jednak bardziej wda się we mnie niż w męża, chociaż chyba jak na razie to tylko moja nadzieja ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry