reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Żelka a już chciałam gratulować Pężyrki, a tu bez USG:-D Dobrze, że wszystko ok

Goferek
u mnie też córka duża po mężu. chociaż ja też mała nie byłam, mo miałam 2600g jako wcześniak

Z witaminami to wiadomo, że nie sprawdza sie w 100%, wg badań to jakiś procent a nie pewność, że każde dziecko duże :)

Zelka, super, że z dzidzia ok! Dbaj o siebie. A na mocz to polecam sok bez cukru Żurawital :)

hmmmm... mam problem :confused:, bo wg ostatniego usg (11.08.) wyszła o tydzień starsza ciąża. jak ma to się teraz do kolejnych badań? chodzi mi o połówkowe. bo zapisana jestem już od lipca na 23.09., ale teraz wychodzi, że to będzie za późno! kurde :no: jak to jest liczone? termin na połówkowe wyliczyła mi babka w klinice na podstawie daty ostatniej miesiączki.

sprite zapisuj się normalnie tak jak wychodzi z OM, teraz wiek ciąży będzie się rozjeżdżał ... ze względu an różnice osobnicze dzieciaczków :tak:jedne będą rsły szybciej , inne wolniej itd

sprite, nie sugeruj się wiekiem z USG! Wszędzie zawsze podają datę porodu z OM, a nie z USG, więc zapisuj się normalnie wtedy, kiedy Ci wypada między 20 a 22tc :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry