• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Alecta wow ale super jak w mordę strzelił dziewuszka :) ale super :)

Femme ważne ze wszystko ok :) na płeć przyjdzie czas :)

A ja zapisałam się dziś na polówkowe 05.09.2014 o 13.40 nie mogę się doczekać, to moja linia krytyczna którą sobie wyznaczylam ze po polówkowym jeśli nadal będzie chłopiec to zaczynam wić gniazdko :)

reklama
Alecta, gratulacje!!! :-):-):-)

Femme, dobrze, że wszystko ok :-)

Nulini, a ja chodzę prywatnie, a płci też nie znam, bo dzidzia nie chce się dobrze ułożyć, więc wiesz ;-)

Ja się zastanawiam czy na polówkowym Stachu pozwoli cokolwiek zbadać/zmierzyć bo on ostatnio tak fika ze czuje nieustanne turbulencje + co 5ty kopniak wyczuwalny ręką przez brzuch. Waryjot jakiś

Stokrotka to nie moje :-P u mnie ponoc Robert siedzi :-P a ja wizyte mam dopiero we wrzesniu ;-)

Femme najwazniejsze ze u malucha wszystko ok i u Ciebie tez ;-)

Ja tez polowkowego nie moge sie doczekac.

Doggi moim punktem krytycznym jest wyprowadzka na swoje. Dkatego nie m8ge sie podwojnie docxekac. Nie dosc ze sami to jeszcze gniazdko bede robic hihi :-)

Ostatnia edycja:
alecta zdjecia z usg bomba :tak: gratuluje coreczki:-)

femme dobrze,ze dzieckiem w porzadku, ale jakbym dalej plci nie wiedziala to jak nulini jestem niecierpliwa tez chyba bym poszla gdzies indziej to sprawdzic :-)

u mnie tez wszystko w porzadku:tak: dalej mamy pindolka;-) wszystkie narzady w porzadku, wazy juz 324g, czyli przez mies przytyl dwukrotnie,aja przytylam 2kg;-) przez cale badanie drapal sie tak fajnie po twarzy hehe:-) pozniej jak mi sie uda to wstawie fotke;-)
a kolejna wizyta z usg 17.09 :-)

Nulini, a ja chodzę prywatnie, a płci też nie znam, bo dzidzia nie chce się dobrze ułożyć, więc wiesz ;-)

Ale wiesz, chodzi mi o to, że ja bym nie wytrzymała do kolejnej wizyty np. miesiąc, bo by mnie ciekawość zżarła i pewnie poleciałabym gdzie indziej na samo USG :-D

Doggi, ja na prenatalnym byłam w szoku, że ginka coś widzi, bo właśnie Gutek fikał jak szalony, więc dla lekarza to chyba nie ma znaczenia :-D

aob, super, że Synuś tak pięknie rośnie i że wszystko w porządku :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry