• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Tasia dzieki. Tak mi sie tez wydawalo. Ale on cos rzucil, babcia sie nakrecila a ja oczywiscie zaczelam sie wkurzac. A macierzynski nalezyc sie tak czy siak wszystkim niezaleznie od wizyt itp prawda?

reklama
Agulqa macierzyński wypłaca ZUS i to wg niego trzeba spełnić wymogi, czyli odprowadzać składki. Becikowe wypłaca urząd miasta/gminy. Taki lekarz to powinien siedzieć cicho jak nie wiem. Tylko niepotrzebnie się zdenerwowałaś i babcia pewnie też

U mnie lajcik - zaledwie 3 godziny w przychodni :wściekła/y:

Badania wszystkie OK, hemoglobina mi spadła z 13,4 do 12,6, ciśnienie nadal 90/60, za to położna nie mogła pojąć, jak mogłam w 3 tygodnie schudnąć 2kg :-D Musiałam się tłumaczyć, że wtedy to była waga po wakacjach, lody, gofry i te sprawy :-D

U gina nic ciekawego, podejrzał na USG, Młody łebkiem w dół i tylko jajca prezentuje, ekshibicjonista jeden :-p

A w poczekalni o mało nie zabiłam jednej wieśniary - wszystkie w ciąży i ta po kolei każdą pyta, jakie imię wybrane, jak powiedziałam, że Gustaw, to ryknęła na cały korytarz "O BOŻE!" :wściekła/y: A o swoich poronieniach mówiła, że jej dzieci "poleciały", norrrrmalnie miałam ochotę udusić kretynkę! :wściekła/y:

Za to jedna mnie rozbawiła, pyta sąsiadkę który miesiąc, tamta dumnie, że 8,5, zwraca się do mnie "a u pani który", ja mówię, że 6, a ta "aaa, 6 tydzień", ja się zaśmiałam że nie, 6 miesiąc, to wszystkie gały wywaliły i się gapią na mój brzuch :-D

Wypis ze zwolnień mam mieć na jutro, bo położna "musi to ogarnąć".

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry