Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wyniku hemoglobiny zazdroszczę
ale jak Ty to zrobiłaś, że schudłaś?? argument z wakacjami i goframi mnie nie przekonuje
Co do zwolnień to u mnie wypisuje lekarka, ja mam 2 bez odpisów bo do 2 miejsc pracy potrzebne i ostatnio zapomniała na jednym wpisać jakiejś daty a ja głupia nie sprawdziłam - na szczęście mieliśmy tego samego dnia drugą wizytę w 3mieście u tej internistki mojej i sprawdziłam, mąż wracał po poprawki jakieś 20 km a nie 120 (tyle byłoby od nas z miasta)... Jutro sprawdzę od razu po wizycie.
a wieśniara w poczekalni ... w ogóle dla mnie pytanie obcych osób w poczekalni po kolei o imiona itp to już wieśniactwem wali
o reszcie nie wspomnę 
I że z Gniewkiem wsio OK 

A chudnę zawsze tak - na wakacjach żrę jak opętana świnia i jak później wracam do domu i do normalnych nawyków żywieniowych, to spada ze mnie to, co przybrałam na wczasach
Co roku to samo ;-)

A ciśnienie to z Młodą miałam zawsze 120 na 80
Teraz ciągle 90 na 60...