Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Też się z tym spotkałam, ale jak bardzo to częste, czy zazwyczaj się nie wydłuża, to nie wiem ;-) Może to też sprawa jak była badana, ponoć w badaniu ginekologicznym nie da się całej zmierzyć
Może być niedokładny pomiar szyjki, ja mam na wydruku z usg raz dłuższą a raz krótszą ale zawsze powyżej 4 cm i różnice są niewielkie.
Co do luteiny to od 20 tc niestety nie jest refundowana, za 4 opakowania zapłaciliśmy jakieś 200 zł a wcześniej to były grosze...trzeba się przygotować na większą sumę w aptece.
Emilchen ja kupilam dwa tygodnie temu i mialam refundowaną. Zamiast 50zl niecale 4zl. Biore Luteine 100. Nawet nie wiedzialam ze moze byc nierefundowana Przeciez na recepcie nie ma tygodnia ciazy?
MamaO&F jak taki akrobata z młodzieńca to pewnie się wyfijołkuje z tej pentelkii będzie wszystko dobrze &&&
Sylwi trzymam kciuki &&&&&& musi być dobrze