• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Nieobecna ja mogę spokojnie zacząć w grudniu bo prxy mojej kilometrowej szyjce to może do 14.01 się wyrobie :P

Elutka to mnie od dwóch dni w pachwinie boli że ledwo chodzę juz o kroczu nie mowie które kłuje, rzga itp

Ale mi dziś brzuch twardnieje wróciłam ze sklepu i jsk tylko wyszłam zaczęło mnie zginac ze co 5-10 min cały brzuch na baczność i ból krzyża po czym chwila spokoju i znów, muszę iść się no spą naćpać ;)

reklama
Alecta dobrze, że przypomnialas:-) muszę zejść do piwnicy po tą piłkę :-)
Doggi mnie też tak czasem kłuje, głupie uczucie. .
Dziewczyny ze skracajaca się szyjką jak sobie radziciecw kwestii sexu?? Ja się trochę boję przez tą szyjke...

Ja w pierwszej ciąży miałam zakaz seksu, gdy zaczęła mi się skracać szyjka (pod koniec 6 miesiąca miałam 1,5 cm). Teraz mam jeszcze długą - 3,5 cm więc możemy pofolgować ;)
Ale jak to mówi mój gin: żadne ssaki w ciąży nie uprawiają seksu, oprócz ludzi. A kobieta w ciąży ma mieć komfort psychiczny, fizyczny i seksualny i o to Mąż ma dbać. :)

reklama
z moją szyją mam nadzieję, że urodzę w styczniu i nie przeciągnie się na luty. Przyspieszać nic nie będe ... a jak sobie wspomnę medyczne metody przyspieszania porodu ... to mnie ciarki łapią :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry