• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Sylwi- ja tam ufam swojej lekarce, od ponad 10 lat nie zawiodła mnie ani razu, więc jeśli mówi, że po 11.12 jest już bezpiecznie to nie mam powodu jej nie wierzyć. Wiadomo, że lepiej w terminie:)

Kasiek- spokojnie ja tam pewnie przed terminem też się nie rozsypie.

Ale mam wkur.wa, wszystkie wyniki badań już są online, ale jeb.ana przychodnia, do której chodzę do gina, blokuje wyświetlanie wyników i nic nie mogę sprawdzić
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

Jedynie co, to nie mam cholestazy ciążowej, więc nie wiem od czego tak strasznie mnie dłonie swędzą
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

reklama
Hej dziewczyny.
Wy tu gadu, gadu, to i ja wtrącę swoje 2 grosze;) U mnie już raczej pewne, że będzie Zosia. Teraz w środę mam wizytę z USG więc będę wiedziała na 99% chociaż przy ostatnim już się lekarz zapierał, że na 100;)
Ja coś czuję, że nie dotaszczę do terminu, już mi tak ciężko, jak z Filipem tydzień przed, ale na nic się nie nastawiam, pojadę na wizytę w środę to się podopytuję co i jak tam widać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry