• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Doggi to choć tyle, że wszystko jest ok. Do stycznia coraz mniej czasu, dasz radę!

Nulini, moja na szczęście nie zastrzegła i mogę sobie sprawdzać...

A wie któraś jak to jest z dziećmi? Muszę im zakładać osobną kartę klienta by sprawdzić wyniki?

reklama
Doggi - super, że wszystko ok :)
Nulini - jeśli nie będzie wyników online, to zawsze możesz zadzwonić do diagnostyki by przesłali Ci je na maila. Jak potrzebowałam wyniki na już, a przychodnia nie zgadzała się by były w systemie, to bez problemu zawsze mi wysyłali mailem. :)

u nas nie ma czegoś takiego że na stronce ... osobiście byłam odebrać i mi nie chcieli dać ! dają do karty pacjenta i nie ma bata żeby wyjąć nawet zdjęcia nie mogłam zrobić ,...:sorry2: dopiero na wizycie

Doggi dobrze, że już jesteś po badaniu. A w szpitalu niech się walą... masz prawo do nich jeździć i akurat ich ewentualne komentarze czy nawet myśli są niepotrzebne.

Ja też dziś po wizycie. Dziewczynka nadal jest dziewczynką co mam potwierdzone na foto:-D Poza tym tydzień mniejsza niż wiek z OM. Jest tak od początku, więc się nie martwię a nawet cieszę, że nie zaczęła rosnąć w zastraszającym tempie jak jej starsza siostrzyczka:-D. Poza tym wyniki ok, szyjka też.

Doggi też właśnie mnie to cieszy. Dominika ważyła 3870 i jeszcze wypychałam główkę i rączkę jednocześnie, więc jak będzie trochę mniejsza i normalnie ułożona to będzie super:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry