• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Megami super, że wyniki dobre :tak:
Żelka gratuluję udanej wizyty i zazdroszczę, że już wiesz coś konkretnego! 8.01 to mój termin wg OM :-D
karpanna współczuję :-(
U mnie przedwczoraj wróciły takie zaparcia, że myślałam, że skonam!!!

reklama
Byłam we wtorek, krążek trzyma szyjkę jak na razie i pogorszenia nie ma, na poprawę raczej marne szanse. Teraz od poniedziałku mam jakby mniej takiego uczucia napierania w dół i jak wstanę to mogę w miarę normalnie chodzić, za to skurczy ciut więcej mimo leżenia.

Sylwi no to najważniejsze że trzyma wszystko ładnie i się nie pogarsza. Lepiej napewno nie będzie, byle tylko było tak jak jest i bedxie dobrze :) a może przez ten pessar takie uczucie nasz napierania? Bo to napewno cis czuć jsk jakiś krążek ma się wciśnięty w krocze ;)

Doggi, no właśnie z tego co piszą to ten krążek sprawia, że nie czuć tego napierania, bo podnosi macicę do góry (tzn. dziecko w macicy). ale ja tak tylko z teorii, bo sama się przekonam dopiero jutro...

Elutka a dlaczego Tobie nie proponowali zeby załozyc? Tak sie zastanawiam kiedy sie zakłada a kiedy nie. Mnie lekarka nie proponowala, tylko mowila zeby wziasc sterydy na pluca. Musze sie jej zapytac na kolejnej wizycie.

reklama
Sylwi ja non stop mam skurcze (w pierwszej ciazy w ogole), napinanie brzucha, twardnienie...grry! Ale u mnie o tyle dobrze ze nic nie powodują i oby tak zostalo.

Emilchen od paru dni na sniadanie jem kiwi. Toaleta od razu i koniec problemow z zatwardzeniem. Polecila mi to tesciowa sąsiadki.

Jutro rano ide na przeplywy...normalnie nie moge doczekac sie czy wsio OK

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry