• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Gratuluję udanych badań i powodzenia na jutro życzę :tak:
Ja od wczoraj przechodzę traumę, bo miałam wizytę u diabetologa i dała mi lekarka insulinę, której tak się bałam. Badania hemoglobiny glikowanej wyszło bardzo dobrze i wszystko ogólnie bardzo dobrze, tylko na wadze nie przybieram :-( Nie wyobrażam sobie wkłuwać tę insulinę w brzuch 3 razy dziennie, ja w ogóle nie wiem, jak ja to zrobię, dzisiaj mi się nie udało przełamać. Jutro będę w domu sama, to już muszę. Cholera, akurat na mnie trafiło, takiego tchórza :confused2:

To prawda pierwszy raz najgorszy! Ja po operacji kolana musiałam tez się kluc clexanem i pierwsze podejście masacra więcej nerwów niż to było warte bo prawie nie poczułam

Kciuki za dzisiejsze wizyty!!:tak:

Ja bylam na usg w poniedzialek i z malym ok na szczescie po tych moich przebojach chorobowych:tak: w miesiac przytyl az 1kg i 31w5d wazyl 2100g i mierzy juz prawie 50 cm:-) gorzej jest ze mną, bo gin podejrzewa u mnie cholestaze:baffled: zaraz ide na pobranie krwi i mam nadzieje, ze juz dzis bede miala wyniki:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry