• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Emilchen, groszq, sluczne dzidziusie.
Emilchen, najwaznuejsze to nigdy nie tracuc nadziei, nagrada za cierpluwisc jest Wasz malutki lokator w brzuszku :)

reklama
Hexanka cudna fasolka gratki :-)

kiedy masz kolejną wizytę ?

ale naprodukowalyscie stron
nadrabiam - i w poczuciu starannosci zaczelam od pocztku...a tu az 60str!!!
nastepnej wizyty po tej nie wyznaczyla tylko dala na badania czesc na fundusz a 3 rywatnie.w zeszla srode zrobilam badania wyniki po niedzieli...i byl zong!!! bo okazalo sie ze nie ma miejsc na fundusz-wiec mnie zagrzalo...prywatnie prosze bardzo teraz zaraz na ten tychmiast a na fundusz proponuje mi w lipcu...bez mala miesiac od odebrania wynikow...jasne ze za miesiac beda one miarodajne...wiec powiedzialam ze sory ale ja tego nie widze i JEDNAK znalazlo sie miejsce -ufff na 26czerwca ;-)) -strasznie to dlugo tak czekac ale w sumie nic sie nie dzieje niepokokojacego zebym musiala gnac prywatnie...i to tyle.ide was uczytac do konca ,pozdrawiam

Hexanka a na liste mam styczniowych się nie chcesz wpisać? Udzielaj się też na styczeń 2015 tam się dopiero dzieje!
no powinnam ale wciaz nie wierze ze jestem w ciazy...wiem stara kobyla jestem wiem ze bocian nie przynosi a nie wierze...dlugo czekalam na ciaze...najpierw ktos nie czul sie na silach,potem wyszlam za maz-kt okazal sie bezplodny..i tak zeszlo lat pare...a teraz z tym kims z przed lat los mi dal nadzieje a ja nie wierze...tu czuje sie beziecznie jest bardzo kameralnie ;-)))

witam jestem po wizycie krwiaka mnie ma wyniki super cytologia piękna dzidzia wierzga jak szalona aż miło było popatrzeć oto zdjęcie
20140616_135621.jpg

Załączniki

• 20140616_135621.jpg
    20140616_135621.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 75
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry