• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Po wizycie wszystko OK, zdjęcia nie mam, bo to było USG "zapoznawcze", ale serdunio jest, to najważniejsze :tak: Wymiarów też nie znam, bo ten gin ma jakiś gorszy sprzęt, ale za 2 tyg. już się upomnę o zdjęcie :-D

reklama
agulqa - nie stresuj mnie! :) Moja wizyta też za niecałe 2 godziny. Zaraz lecę pod prysznic i w drogę. Kciuków nie dam rady trzymać, ale będę o Tobie (a raczej o Was) pamiętać. :)

reklama
ehh... juz po wszystkim. z dobrych wiadomosci dzidzius ma 43,9mm a krwiak 31,2mm. wniosek taki, ze dzidzia rosnie a krwiak zmalal o 1cm w tydzien. dla mnie to wielkie osiagniecie :) ulga i radosc ogromna, tym bardziej ze maluch machal mi nozkami i raczkami. radosc nie trwala dlugo, 15min po wyjsciu od lekarza poszlam do wc. zdziwienie bylo wielkie jak zobaczylam swieza, czerwona krew. od razu nawrotka i tel do gina. nie kazal przyjezdzac bo krwawienie niewielkie. kazal wrocic do domu wziac 2duphastony i 2no-spy i lezec. mam isc za ok godz lub dwie do wc i mu zadzwonic. razem z tesciami stwierdzilismy, ze pewnie jestem strasznie wrazliwa i ta krew jest na skutek usg. oby!

a to moj dzielny bobas: 11tc.jpg

Załączniki

• 11tc.jpg
    11tc.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 117

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry