• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Sprite ja tez posluchalabym ordynatora. Jak on nie widzi sensu to po co jak zaraz 34tc. I wez anty jak radzi. A noz trafi sie taki co dziada wybije chociaz na czas porodu!

Ewi magnez na skurcze. Ja mam zbyt czeste i tez dostalam magnez i luteine. Tani tez jest Aspargin. Biore 3x2tabletki.

Emilchen:/ Trzymam kciukasy zeby do porodu jednak sie podniosly. Mi podskoczyly do gory w miesiac jak oprocz witamin ciazowych zaczelam brac wg polecenia gina zelazo to na recepte. Kurde...muszą ci sie utrzymac te plytki. A leukocyty masz podniesione pewnie przez przeziebienie.

Ja mam wizyty co 2tyg.ale u mnie wiecznie cos wiec mam takie wskazania.

reklama
sprite ciężko coś doradzić... ja bym chyba do niej poszła i powiedziała o swoich wątpliwościach... chociaż nie wiem.

agulqa dzisiaj mam dodatkowe usg z przepływami u innej gin, która jest nie w temacie więc nic nie poradzi na te problemy...

Najgorsze, że na niskie płytki nie ma lekarstwa! Daje się sterydy i koniec, a co jeśli sterydy nie pomagają??
Mam wrażenie, że wszystkie wyniki idą nie w tę stronę w którą powinny. Sterydy większa dawka a płytki zamiast rosnąć spadają, komórki NK zamiast spadać rosną :sad: boję się o dziecko...

kasiek załamuje mnie moja bezsilność, nic nie mogę zrobić :((( żelazo biorę cały czas, kwas foliowy w mega dawkach na receptę, B12 w mega dawkach, no wszystko co mogłoby je podnieść a one spadają :((
Masz rację z tymi leukocytami, może być przez to gardło.

Ostatnia edycja:
Elutka, witajcie w domu!!!

emilchen, strasznie Ci współczuję tych ciągłych nerwów :-( Tulę!

sprite,
powiem Ci tak - na ostatniej wizycie gadałam z ginem i tak właśnie zagaiłam, że na forum dużo dziewczyn ma problemy z szyjkami i że dwie mają mieć krążek (mając na myśli m.in. Ciebie), na co gin wybałuszył oczy i stwierdził, że jak tyle lat pracuje, tak krążki na palcach ręki policzy i każdy przypadek pamięta, bo tak rzadko to robi... Więc ja bym chyba też ordynatora posłuchała i wypięła się na krążek, skoro szyja w porządku...

reklama
Ja mam jeszcze pytanie. Ile razy bierzecie dopochwowo tą luteinę przy skracającej się szyjce? Ja mam Luteina 100mg, młoda mi zamazała kartkę od gina i nie wiem czy raz czy dwa razy dziennie mam to aplikować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry